Šíp.deník.cz

10 slavných KRÁSEK, které si ke kráse DOPOMOHLY PLASTIKOU a vyplatilo se

Mezi slavnými se pěstují plastiky ve velkém. Kdo na ní nebyl, jako by ani neexistoval. Plastické chirurgy využívají muži i ženy a ačkoli občas někdo plastiku pěkně zfušuje, častější jsou ty úpravy, které jsou povedené. Podívejme se dnes na slavné krásky, které si nechaly něco upravit a udělaly skutečně dobře. 

1 / 21

Zdroj: Youtube

Zdroj: Youtube

SCARLETT JOHANSSON

Dřív bývala tato hvězda jen holka odvedle, teprve až po operaci nosu a přišití uší, se z ní stala sexbomba, která točí jeden film na druhým. Možná právě tohle rozhodnutí jí otevřelo dveře do Hollywoodu… V současné době chodí tu a tam i na botox a zatím jí to prospívá. 

Zdroj: Youtube 

KELLY OSBOURNE

Dcera stárnoucího zpěváka Black Sabbath šla do sebe a kromě toho, že zhubla a zklidnila se, podstoupila také pár plastik. Ačkoli je pořád poměrně mladá, nechala si vpravit do čela pár botoxových injekci, a prý si nechala i trochu odsát vnitřní stranu stehen. 

Zdroj: Youtube

KATE HUDSON

Dcera Goldie Hawn, která po matce podědila krásu, po ní podědila i plochý hrudník, a tak si k narozeninám nadělila nový. Nechala si zvětšit prsa a píchnout pár botoxových injekcí do obličeje. Palec nahoru, vypadá teď daleko líp než dřív. 

Zdroj: Youtube

JULIA ROBERTS

Při pohledu na Julii Robets by se mohlo zdát, že nestárne. Realita je trochu jiná. Stárne jako každý, jenomže si nechává do obličeje píchat botox a kolagen a bůh ví, co všechno, aby její tvář nehyzdily rýhy jako od pluhu. 

Zdroj: Youtube

JENNIFER LOPEZ

Latinskoamerická kráska je samý plast. Podstoupila chirurgickou úpravu nosu a dokonce i brady. Nelíbila se jí její přirozená, tak si ji nechala zašpičatit, aby její obličej vypadal štíhlejší. Na jednu stranu trochu zbytečný zákrok, na druhou stranu jí skutečně prospěl. 

Zdroj: Youtube

GWYNETH PALTROW

Ani tato herečka neutekla chirurgům. V jejím obličeji je poněkud více botoxu a oční víčka jsou vytažena téměř do nebeských výšin. K tématu plastiky se vyjadřuje vcelku kladně, ačkoli říká, že pokud je na svém těle nespokojena s něčím, co dokáže změnit sama, tak chirurgovi nevolá. 

Zdroj: Youtube

DIANE KRUGER

Herečka s německými kořeny je známá hlavně z filmů Lovci pokladů, kde hrála po boku Nicholase Cage. I ona si nechala pomoct od plastických chirurgů. Podstoupila pár botoxových injekcí, operaci očních víček, a také si dopomohla k hezčím ňadrům. 

Zdroj: Youtube

BLAKE LIVELY

Herečka ze seriálu Super drbna podstoupila pár plastických operací. Nechala si upravit oční víčka, zmenšit nos a trochu přifouknout rty. Za nás by měla zbavit hlavně té příšerné pihy na obličeji, která její jinak hezký obličej vyloženě hyzdí. 

Zdroj: Youtube

ASHLEE SIPMSON

Mladší sestra Jessicy Simpson si nechala od lékařů upravit nos. Při pohledu na to, jaký gigantický frňák měla předtím, se tomu ani nedivíme. Plastika jí více než prospěla a z Ashlee je teď pohledná žena, na které vás zaujmou úplně jiné věci než jen obrovský nos. 

Zdroj: Youtube

ANGELINA JOLIE

Dlouho plastikám unikala, nenechala si ani zvětšit rty, jak se o ní dlouho říkalo, ani zmenšit nos, ba dokonce ani oční víčka ještě nemá upravená. Před nějakou dobou podstoupila operativní odstranění obou ňader a poté si je nechala zvětšit. Proč? Strach z rakoviny, na kterou zemřela její matka. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů