Šíp.deník.cz

Ach ta Mariah… OBŘÍ PRSA se jí nevešla do šatů a vykoukla bradavka!

15 fotografií 15
Zlobivá zpěvačka odhalila intimní zákoutí!
Zlobivá zpěvačka odhalila intimní zákoutí!
Zdroj: Koláž Šíp
Zpěvačku Mariah Careyovou nachytali večer v ulicích Hollywoodu. Do města vyrazila se svým miliardářem Jamesem Parkerem. Víc než její pracháč ale fotografy zajímala slavná zpěvačka. Konkrétně tedy její nadprůměrné vnady.
Sdílej článek:

Američanka Mariah Careyová (46) je známá jako jedna z nejlepších zpěvaček historie a také jedna z nejvíce provokativních celebrit. To druhé zase jednou potvrdila.

Zpěvačka, textařka a hudební producentka má miliony fanoušků po celém světě. Některé její písně se již dají označit za klasiku a z Careyové se ještě před padesátkou stala živoucí legenda.

Pod kotlíkem své slávy ale poslední dobou víc než zpěvem přitápí erotikou. Rodačka z New Yorku umí své tělo hodné označení „krev a mlíko" prodat v sexy obepnutých šatech, které zvýrazňují její prostorově mocné pozadí i poprsí.

Minulý víkend si se snoubencem, australským miliardářem Jamesem Parkerem, zašla v Hollywoodu na večeři. Opět na sebe hodila sexy šatičky. Tentokrát černé a jak jinak než s pořádným výstřihem.

Šněrování v dekoltu ale jaksi neustálo tíhu jejích čtyřek, a tak cestou domů Mariah měla plné ruce práce, aby prsa pochytala. Nakonec se jí to stejně nepovedlo a část bradavky všudypřítomní fotografové zdokumentovali.

Mrkněte do galerie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů