Šíp.deník.cz

Agáta Prachařová porušila ZÁKAZ! Mrkněte, jaké rebélie se modelka dopustila!

4 fotografií 4
Agáta Prachařová Hanychová
Agáta Prachařová Hanychová
Zdroj: Tilen Vajt
Agátě nikdo nic diktovat nebude. S manželem se zajímali o knihy. Koktejly cudně připravovala... ..i pila.
Sdílej článek:

Modelce Agátě Prachařové (30) nikdo nic diktovat nebude. To si řekla těsně před tím, než porušila jeden z výslovných zákazů. Čekal ji nějaký postih? 

Agáta dostala v minulosti už dvakrát zákaz přijet na festival do Karlových Varů. Poprvé to bylo, když měla opilá konflikt v baru, pak po sedmi letech v roce 2012, kdy po boku tehdejšího partnera Miroslava Dopity došlo k potyčce s fotografem, který chtěl známé tváře fotit. Tehdy se Agáta zařekla, že jí ve Varech minimálně dalších sedm let nikdo neuvidí. 

Jenže časy se mění a letos do lázeňského města modelku nevyhnala jen zábava, ale také práce. A je jí jedno, že Jiří Bartoška po její účasti zrovna příliš netouží. 

"Zákaz? Já jsem tady s manželem a už se jmenuju jinak," říká svůj neprůstřelný argument Agáta.

"Já jsem na festival přijela s Jakubem, který tady bude představovat trailer k filmu Padesátka. A budu tady ještě točit do VIP zpráv, takže jsem tady vlastně pracovně. A jestli stihneme film, zajdeme si taky na film," nechala se slyšet Prachařová, která prý ale žádný divoký mejdan neplánuje.

Agáta s Jakubem dorazili do party stanu slušně za denního světla. A namířili si to rovnou ke knihovně! Zapojili se totiž do projektu a zanechali po sobě v knihovně své oblíbené kusy. Jakub Prachař teď nejvíc žije knížkou Modrá hvězda od Aleše Mikulky, kterou čte malému Kryšpínovi a při níž společně s hrdinou knížky Míšou podnikají raketou cestu do vesmíru.

Jeho manželka Agáta vybrala životopis Helmuta Newtona. Knihu, která ji významně vstoupila do života a přiměla k prvnímu z odvážných kroků. „Díky ní jsem odešla z gymnázia a začala fotit," říká Agáta.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů