Šíp.deník.cz

Alena Šeredová je OPĚT ZAMILOVANÁ! A většího boháče si mohla těžko přát!

9 fotografií 9
18+
Alena Šeredová má v pověst exkluzivního zboží.
Alena Šeredová má v pověst exkluzivního zboží.
Zdroj: archiv
Alessandro Nasi Česká modelka Alena Šeredová je jednou z nejznámějších fotbalových fanynek. Nový milostný trojúhelník - Alena Šeredová, Ilarie D´Amico a Gigi Buffon. Alena Šeredová
Sdílej článek:

Bylo jasné že se o Alenu Šeredovou (36) strhne mezi italskými muži pořádná mela. Poté, co ji opustil nevěrný manžel Gianluigi Buffon (36), modelka skutečně nezahálela a nyní už opět září štěstím.

Její vyvoleným se stal Alessandro Nasi (40), což je finančník, bankéř, manažer a hlavně jeden z dědiců rodiny Agnelli, která je jednou z nejbohatších v Itálii. Ovládá například celou automobilku Fiat, pod níž spadá i výrobce sportovních aut Ferrari.

Jmění rodiny se odhaduje na 40 miliard korun.

Alena se prý s Alessandrem stýká už několik měsíců a vztah dosud drželi v tajnosti. Nyní si ale vyrazili do zábavního parku, spolu s modelčinými syny Louisem (6) a Davidem (4). Vypadali prý jako spokojená rodinka.

Podle dalších zpráv z Itálie je už Alena dokonce rozvedená, takže případné další svatbě nic nebrání. Alena by jistě vyčítala, kdyby si nechala uniknout takovou partii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů