Šíp.deník.cz

Aneta Langerová: Po DEVÍTI letech opustila velkou LÁSKU! Víme, proč

5 fotografií 5
Aneta Langerová
Aneta Langerová
Zdroj: Tilen Vajt
Aneta Langerová před kavárnou Aneta Langerová před kavárnou Aneta Langerová do kavárny zvala zajímavé hosty. Aneta Langerová s bratrem
Sdílej článek:

Zpěvačka Aneta Langerová (27) udělala důležité životní rozhodnutí. Nebude litovat? 

Zpěvačka byla v posledních letech populární nejen díky svému vystupování, ale také díky spolupráci s nadací Světluška. Každoroční provoz Kavárny Potmě, koncerty a další akce, s tím vším bylo spojeno její jméno.

Teď je ale všemu konec. Po společné diskusi o dalším směřování Světlušky se Aneta Langerová rozhodla ve spolupráci s Nadačním fondem Českého rozhlasu nepokračovat.

„Od začátku jsme s bratrem hledali dlouhodobou spolupráci. Projekt, s nímž se propojíme. Tím se stala Světluška a do našeho života přinesla možná více, než jsme si uměli představit. Stala se naší součástí. Nelitujeme jediného společně stráveného roku. Odevzdali jsme jí kus našeho života a ona nám to mnohonásobně vrátila. Velmi si toho vážíme," řekla k rozchodu Aneta.

"Po dlouhých úvahách jsem zjistila, že na její budoucí směřování máme s Nadačním fondem Českého rozhlasu rozdílné názory. Je to velmi těžké a bolestné rozhodnutí, se nímž se budu ještě dlouhý čas smiřovat, ale vím, že někdy je nutné odejít pro dobro věci. Cítím morální povinnost přenechat patronství nad Světluškou někomu dalšímu," zdůvodnila své rozhodnutí.

Anetu potěšilo, že se Světluška stala se symbolem pomoci nevidomým a také symbolem solidarity. Každoročně přispívá nevidomým miliony korun, realizuje osvětové projekty a spojuje lidi, kterým není život druhých lhostejný.

A jak na její odchod reagoval ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan? „Je mi samozřejmě líto, že naše spolupráce končí, Světluška ale pokračuje dál. Díky partnerům se budeme nadále potkávat v Kavárně POTMĚ, na Nočním běhu pro Světlušku a dalších akcích s novým patronem či patronkou," uvedl.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů