Šíp.deník.cz

Herečka Veronika Arichteva PROHLUBUJE KRIZI! Manželovi dochází trpělivost

Krásná herečka Veronika Arichteva má všechno, co si vždycky přála - slávu, kariéru herečky a manžela, který je slavným režisérem. Jenže právě v manželství se teď mají dít věci, které jí na úsměvu nepřidají!

1 / 12
Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.

Sexy herečka byla ještě před pár lety známá jen ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě. Ale dokázala, že se dokáže vymanit i z této jedné postavy a nakonec šla z role do role. Až se při dalším seriálu seznámila s Biserem Arichtevou.

Byla to láska na první pohled. Jejich srdce najednou byla propojena, z duší se stala jedna. Už bez sebe nemohli být. Až po čtyřech měsících přišla žádost o ruku a na svatbu se dlouho nečekalo.

Veronika se vrhá do každé příležitosti po hlavě

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Mnozí si klepali na čelo, že se po tak krátké době berou. Přeci se partneři za pár měsíců nedokáží poznat natolik, aby jejich láska mohla vydržet až do konce jejich životů. Ale Veronika Arichteva s manželem všem vyrazili dech. Teda zatím!

O krásné herečce se traduje, že má na prvním místě kariéru. Proto odsouvá miminko, nemá na manžela tolik času. Prostě chce ve své práci dosáhnout vrcholu. Proto vlastně i přijala nabídku tancovat ve StarDance.

Objevila v sobě novou stránku

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Chtěla se ještě více proslavit, být vidět a dostat pak třeba více nabídek na práci, nejen na tanec. Dala do toho všechno, až ale zapomínala na manželské “povinnosti” a Bisera dost zanedbávala.

Sama si to uvědomovala, ale její zapálenost byla větší, naprosto ji zaslepila a chtěla být nejlepší. Nakonec sice nevyhrála, ale euforie zůstala. Chce nadále zkoušet nové věci, chce odhalovat své další stránky, o kterých neví.

Kariéra upřednostňuje před rodinou

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže to zase odsouvá roli maminky. Jiné ženy ji berou jako požehnání, ale Veronika se prostě na mateřství necítí a hlavně by miminko zbrzdilo její kariéru a nemohla by dělat všechno naplno. Stále čeká na nabídku, která by její kariéru obrátila vzhůru nohama.

Ale její muž by si prý už dlouho přál dalšího potomka. Sice už syna má z prvního manželství, ale rád by se stal dvojnásobným tatínkem. Jenže houževnatost jeho ženy, která se po StarDance odhodlala naplno se věnovat snům, mu ten sen brzdí.

Rozdílné cesty můžou zničit manželství

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Zatím je trpělivý, ale prý už mu pomalu začíná ta trpělivost docházet. Rád by byl, aby s Verčou žili jako rodina a k tomu prostě to dítě patří. Jenže na druhou stranu sám musel vědět, že si bere mladou a energickou holku, která si jde tvrdě za svým.

Takže buď Biser skousne fakt, že si manželka bude plnit sny a dítě přijde až časem, nebo budou hádky na denním pořádku, až manželství dostane takové trhliny, že už ani to miminko vztah nezachrání. Snad to ale nenechají zajít tak daleko a najdou nějaký kompromis.

Byla by škoda, kdyby takový sympatický pár se rozešel kvůli rozdílným názorům na život. Ale zase by nebyli první ani poslední, kdo by šel od sebe kvůli početí miminka…

Režiséra Bisera Arichteva si brala po pár měsících vztahu.Zdroj: Instagram

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů