Šíp.deník.cz

Bartošová přemýšlí o plastice: Riskuje zdraví kvůli kráse!

Bartošová se chce líbit milenci i fanouškům.
Bartošová se chce líbit milenci i fanouškům.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Síla lásky (nebo zaslepenosti?) může být neuvěřitelná. Iveta Bartošová (45) prohlašuje, že je zdravá jako rybička aže uvažuje oplastické operaci. Před pár týdny přitom její nejbližší spolupracovníci tvrdili, že jí kolabují orgány. Iveta se ale chce líbit milenci amyslí ina návrat coby zpěvačka.

Neuvěřitelné. Pár týdnů umoře aIveta má údajně játra jako miminko achlubí se výsledky zdravotních testů, které si prý nechala dělat vItálii. „Jsem zdravá jako rybička asalkoholem jsem nikdy problém neměla!“ vykřikuje do médií. Slova jejího bývalého manažera Richarda Dušáka iproducenta Jarka Šimka otom, že je zdravotně na dně aselhávají jí orgány, mají být zapomenuta.

Aaby toho nebylo málo, Iveta myslí ina plastiku. „Ano, byla jsem uplastického chirurga. Chtěla jsem se sním poradit ohledně mého bříška. Ikdyž pravidelně cvičím, vmém věku už není bříško dokonalé, za to se myslím nemusím stydět. Ale jiné zásahy nepotřebuji,“ tvrdí zpěvačka, která se chce líbit nejen svým fanouškům, ale iitalskému hřebci Domenikovi. Otázkou zůstává, zda je Iveta skutečně zdravotně vpořádku. Pokud by jaterní testy, kterými se chlubí, neodpovídaly skutečnosti, mohlo by jí jít oživot…

Šíp se proto chtěl zeptat Martucciho, zda je Iveta ozákroku přesvědčená aproč si testy nenechala udělat učeských lékařů. Do uzávěrky měl ale nedostupný telefon aneodpověděl ani na sms zprávy. Podle dostupných informací se nicméně Bartošová chystá na plastiku břicha po návratu zItálie.
VPraze chce Iveta také pracovat na nové desce. Ta by měla vzniknout vdílně hudebníka Felixe Slováčka, který Bartošové nabídl pomocnou ruku. Album má být plné česko-italských hitů, které by pochopitelně zpívala se svým milencem Martuccim. „Ano, řekl jsem, že do toho půjdu, ale… Uvidíme, oba nejsou dostatečně disciplinovaní aspíše se chovají jako zamilovaní blázni. Musí se zklidnit, pak to bude možné,“ řekl Slováček, který by tak na producentském místě nahradil Jarka Šimka. Stím Bartošová přestala komunikovat – přitom to byl on, kdo ji dostal zpět na pódia, když jí složil skladbu Heja Heja. „SIvetou už dlouho nekomunikujeme. Co se týká její nové image, netuším, co má vúmyslu, ale oplastice jsem něco zaslechl,“ řekl Šípu Šimek.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů