Šíp.deník.cz

Návrhářka Beata Rajská: V dětství málem zemřela!

Módní návrhářka Beata Rajská.
Módní návrhářka Beata Rajská.
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Když přijde řeč na šaty, těžko by někdo mohl mít více témat, než návrhářka Beata Rajská. Ikona české módy ale prozradila, že v jiných oblastech to s ní tak slavné není. Třeba v plavání. Když byla malá, málem se utopila!

Rajská své malé tajemství svěřila nedávno. Netýká se schopnosti přežití v oblasti módy, ale schopnosti přežít ve vodě. Jak totiž návrhářka přiznala, tuhle vlastnost dlouhá léta na rozdíl od ostatních nepěstovala. A důvod? V dětství tak málem přišla o život!„Ve čtyřech letech jsem padla do vody, měla jsem z toho spoustu let trauma,"promluvila Rajská o chvilkách hrůzy v chatu České televize.

Její strach z vody byl pak tak velký, že se naučila základy plaveckého umění až mnohem později, než ostatní.„Naučila jsem se plavat v deváté třídě, ale přiznávám se, že nevydržím dlouho plavat ani dnes,"přiznala žena, která obléká spoustu českých celebrit.

Dnes už se vody podle všeho nebojí. Její slova ale mluví jasně: má raději jiné věci. V těch je také prý lepší. Nejlépe se jí totiž plave někde úplně jinde, než ve vodě: „Jinak je to se mnou v řece života," směje se.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů