Šíp.deník.cz

Beyoncé si koupila NEJDRAŽŠÍ BOTY na světě. Nechtějte vědět, za kolik!

6 fotografií 6
Beyoncé se práskla přes kapsu a září radostí...
Beyoncé se práskla přes kapsu a září radostí...
Zdroj: Koláž Šíp
Zpěvačka Beyoncé si pořídila nejdražší boty na světě. Beyoncé svět obdivoval pro její postavu. Nyní má další skvost. Tak to jsou ony, lodičky za bezmála 8 milionů korun! Zatím se prodaly jen dva páry!
Sdílej článek:

No to snad není možné. Americká zpěvačka Beyoncé (33) ukázala světu svou marnotratnost. Pořídila si totiž nové boty, nechutně drahé nové boty!

V souvislosti s velmi populární zpěvačkou Beyoncé se v posledních dnech mluvilo hlavně o možném druhém těhotenství.
Jenže s trochou nadsázky je nějaké dítě oproti nejdražším botám na světě nezajímavá zpráva… Čokoládová sexbomba, jejíž jmění se odhaduje na víc než 5 miliard korun, si pořídila lodičky Princess Constellation Stilettos.

Tento ručně dělaný skvost nabízí luxusní klenotnický dům Borgezie v anglickém Manchesteru. „Ozvali se mi lidé od Beyoncé, zda jsou boty na prodej. Bylo mi řečeno, že je chce do nového videoklipu, který má vyjít na podzim," prozradil majitel domu Chris Shellis.

Lodičky vyrobené ze zlata, nebo platiny na sobě mají 1290 drahých kamenů a jsou nákladné i pro boháče. Od loňského května, kdy Shellis boty nabízí, prý prodal jen dvoje. Jeden kupec pocházel z Dubaje, druhým je právě Beyoncé.

„Jsou jako korunovační klenoty na podpatku. Stejně jako královská koruna tu budou i za tisíc let," tvrdí trochu pohádkově prodejce. A ta cena? Jsou k mání za 200 tisíc liber, tedy v přepočtu necelých 8 milionů korun!

Chcete ještě trochu pocuchat nervy? Při současném průměrném platu v ČR (25 tisíc korun) vyděláte takovou sumu za 26 let…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů