Šíp.deník.cz

ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY A BEZ PENĚZ: Těžký život Miluše Voborníkové a Petra Spáleného

Manželé jsou spolu více jak čtyřicet let a oni by mohli vyučovat, jak má vypadat ta pravá láska. Muzikanti Petr Spálený a Miluška Voborníková byli svého času hvězdami první velikosti, které vydělávaly velké peníze. Bohužel ale postupem času začala ta jejich sláva upadat a tím ubývalo i peněz. Do toho se začaly objevovat hodně velké zdravotní komplikace, které manželé málem ani nerozdýchali.

1 / 20
Manželé spolu zůstávají v dobrém i zlém.

Manželé spolu zůstávají v dobrém i zlém.Zdroj: Profimedia.cz

Miluška je stále krásná žena.

Miluška je stále krásná žena.Zdroj: Profimedia.cz

Krásný pár Miluška Voborníková a Petr Spálený si v životě neprošel jen tím hezkým, ale bohužel poslední dobou zažívají jednu ránu za druhou. Přitom nikdy nikomu nic neprovedli, snaží se pracovat, co to jen jde, ale osud si s nimi krutě pohrál.

Potkali se, když byli oba dva na vrcholu slávy. Miluška krásná zpěvačka nejen s nádherným hlasem, ale nohami jako modelka. Petr byl charismatický zpěvák, kterému fanynky padaly přímo k nohám a to ještě nezačal ani zpívat.

Ale ani oni dva nedokáží zastavit čas.

Manželé do společnosti chodí opravdu jen výjimečně.Zdroj: Profimedia.cz

Jako manželé tvořili takovou idylu, že jim lidé opravdu záviděli. Měli se spolu krásně, starali se o sebe, jak jen to šlo, založili rodinu a vypadalo to všechno jako z červené knihovny, kdy se do poslední kapitoly napsalo „…a žili spolu až do smrti“.

To přejí hlavně své dceři Barboře.

V roce 2011 vdávali svou dceru Barboru.Zdroj: Profimedia.cz

Sice spolu Miluška a Petr žijí dodnes, ale taková idylka už to není. Sice si nelezou na nervy, jak si někdo může po tolika letech soužití myslet, ale ani oni nezastaví čas. Léta, jak utíkají, se na nich začaly podepisovat, až málem Petra zdravotní komplikace upoutaly na lůžko.

Bohužel Petr stárne, i když proti tomu dost bojoval.

Život je svými kopanci stmelil ještě víc.Zdroj: Profimedia.cz

Snaží se, aby nebyl nikomu přítěží.

Nedají bez sebe ani ránu.Zdroj: Profimedia.cz

Podstoupil totiž operaci zad, aby se zbavil ukrutných bolestí. Ale co čert nechtěl, tak od té operace ho právě páteř bolela víc a víc, že se dokázal skoro pohnout. Kvůli tomu musel podstupovat nákladné léčebné procedury a rehabilitace. Odříkával jednu práci za druhou, protože by to nezvládl.

Miluška se o něj pokorně a s láskou starala.

Moc dobře si uvědomují, že život dokáže být občas i krutý.Zdroj: Profimedia.cz

To dostalo sympatický pár na dno. Najednou peněz začalo ubývat, když začala ubývat i práce. Petr nemohl několik let koncertovat a Miluška se o něj láskyplně starala tak intenzivně, že na své vystupování neměla ani pomyšlení.

Chtěla být hlavně po boku muže, kterého pořád miluje.

Miluška za svým mužem stojí v dobrém i zlém.Zdroj: Profimedia.cz

Sice jim s tíživou situací pomáhala dcera, ale složenky za ně platit nemohla dokola. Najednou muzikanti zjistili, jaké je to žít jen z nízkého důchodu a slevit ze svého standardu. Dokonce se spekulovalo, jestli už neživoří na pokraji chudoby.

Bez práce se jim bohužel přestalo dařit.

Manželé do společnosti chodí opravdu jen výjimečně.Zdroj: Profimedia.cz

Naštěstí to vypadá, že se poslední dobou dal Petr do kupy a začal opět koncertovat. Potěšilo to nejen jeho fanoušky, ale především jejich bankovní konto, které prý zel prázdnotou. Tak snad se u nich doma blýská na lepší časy a ještě si užijí stáří tak, jak si vždycky plánovali – prací a užíváním si sebe sami.

Miluška věří v šťastnější zítřky.

Miluška je stále krásná žena.Zdroj: Profimedia.cz

Více ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů