Šíp.deník.cz

Borhyová a Koranteng: NEUVĚŘITELNÉ ZÁKAZY na Nově. Co nesmějí?

Patří ke stálicím Novy. Moderátoři Rey Koranteng a Lucie Borhyová.
Patří ke stálicím Novy. Moderátoři Rey Koranteng a Lucie Borhyová.
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Jsou hlavními hvězdami zpravodajství Novy, ale také za to tvrdě platí. Moderátoři Lucie Borhyová (36) a Rey Koranteng (40) nemají na nejsledovanější televizi na růžích ustláno. Proč?

Dosud se o tom jen tiše spekulovalo, teď se pravda dostala ven naplno. Světlo světa totiž spatřily podmínky, jež mají oba ve smlouvě s televizí. A obsahuje spoustu nejrůznějších zákazů.

Podrobnosti přinesl deník Aha! Tak například žádný ze zprávařů nesmí změnit výrazně image, což by se ještě dalo pochopit.  Veškeré úpravy vizáže musejí konzultovat s vedením Novy. „Jsme s Reyem kombinace black and white, takže kdybych si chtěla třeba obarvit vlasy, musím se nejdřív zeptat," přiznala Aha! Lucie.

A takových „vychytávek" je celá řada. Samozřejmostí je jakási konkurenční doložka, jinými slovy, nikdo nesmí moderovat bez výslovného povolení jiné akce či večírky nebo působit v modelingu. Zapovězeno je také hraní v divadle, na což  doplatila právě oblíbená blondýnka. Před časem ji totiž oslovilo divadlo Skelet Pavla Trávníčka se zajímavou nabídku. Kývnout však kvůli zákazu nemohla…

Ovšem pro mnohé nejabsurdnější zůstává zákaz společné cesta jedním letadlem. Trochu cynicky řečeno: je to proto, aby Nova nepřišla o oba moderátory naráz.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů