Šíp.deník.cz

Lucie Borhyová zatlouká vztah zbytečně: Blíží se další osudová LÁSKA?

Lucier Borhyová s Jakubem Vágnerem
Lucier Borhyová s Jakubem Vágnerem
Zdroj: Hermína
Sdílej článek:

Nejžhavější moderátorka v republice se zřejmě opět prohání na vlnách lásky. Lucie Borhyová (37) se stále častěji stýká s rybářem Jakubem Vágnerem (34). I když vztah popírá, její chování připomíná doby, kdy byla nejvíc zamilovaná…

Tajné schůzky, popírání vztahu, vše se nakonec přizná, až když už není zbytí… Připomíná vám to něco? Takhle Lucie Borhyová začala vztahy s partnery, s nimiž si pořídila i dítě - Michalem Hrdličkou i Řekem Nikem Papadakisem. A teď se zdá, že stejné mediální "výhybky" předvádí Lucie i v současnosti.

Neustálé stýkání s Jakubem Vágnerem naznačuje, že mezi dvojicí začíná být mnohem víc, než jen pouhé přátelství. Kdyby totiž Kuba byl opravdu jen "dobrý kamarád", jak tvrdí Lucie, těžko by společné fotografie někoho překvapily. A ony překvapily úplně všechny. Lucie navíc s Vágnerem trávila i Nový rok. A každý zná ono otřepané rčení: "Jak na nový rok,  tak po celý rok."

Přesto vztah dál tají.

Jenže Borhyová to tak prostě má - než lásku přizná, chce mít jistotu, že má nějakou perspektivu. Tak to bylo s Nikem i s Michalem, je možné že ještě delší budou mimikry s Vágnerem. Proč? Protože Lucie se už dvakrát spálila, takže ji k opatrnosti vedou zkušenosti.

Snad ale své vysněné štěstí nakonec najde…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů