Šíp.deník.cz

PROHNANÁ Angelina Jolie: Lhala synovi, že ho Brad NIKDY NECHTĚL ADOPTOVAT!

Co dokáže člověk udělat jen proto, aby získal obrovské jmění a lásku ostatních? Zeptejte se krkavčí matky Angeliny Jolie co vykládá svým dětem, když není tatík Brad Pitt nablízku. Nejenže je poštvává proti němu, ale ještě jim odporně lže!

1 / 11
Angelina Jolie, Brad Pitt a syn Pax Jolie-Pitt

Válka Roseových dvacátého prvního století, tak by někdo mohl popsat vývoj vztahu dvou největších hollywoodských hvězd, Angeliny Jolie a Brada Pitta. Láska na první pohled se změnila na vražednou hru na kočku a myš. Jenže kdo je kdo v této soudní bitvě o miliony dolarů a péči o děti?


Dva roky zbytečných tahanic a kudel do zad se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Teprve nedávno soud rozhodl o péči šesti dětí, ještě zůstává rozvést ty dva a rozdělit majetek rovným dílem. Angelina je však proradná jako kočka a zákeřná jako myš a touha po penězích zastřela její mysl; všem začala vykládat odporné lži o Bradovi, který svou ex manželku absolutně nechápe.

Soudcův verdikt

Brad Pitt a Angelina Jolie nejenom se stejnými účesyZdroj: winto

Oba rodičové mají napůl vyhráno. Začátkem prosince soudce konečně odklepl nový a spravedlivý návrh na péči o šestí dětí Angeliny a Brada. ,,Angelina souhlasila s rozumným řešením, které dává Bradovi společnou fyzickou a právní péči o šest jejich dětí," tvrdí zdroj. 


Zdroj tvrdí, že Brad dostal přesně to, co chtěl. Aby ne, nejrozumnější řešení pro oba rodiče je na vlastní dětí mít stejné právní i fyzické nároky.

Angelina je ničitelka vztahů

Angelina JolieZdroj: Profimedia.cz

Brad se podle zdroje také nemusí bát, že by byl pod dohledem třetí osoby, jako byl doposud. S verdiktem o společnou fyzickou a právní péči odpadl sociální pracovník, který nahlížel na návštěvy dětí u jejich otce.


Angelina by měla být šťastná, že se děti po dvou letech cítí konečně lépe. Všech šest jich od začátku rozvodového řízení navštěvuje psychologa. Jenže jak se zdá, Angelina má v rukávu ještě pár špinavých karet, která hodlá proti svému manželovi použít.

Brad nechtěl adoptovat syna Paxe

Brad PittZdroj: Profimedia.cz

Jednu z nich použila ještě před rozhodnutí soudce, dávno předtím, než jim dítě uteklo z domu, ale něco málo poté, co se zarytě snažila sebrat Bradovi veškerá práva na péči dětí.


Podle deníku US Weekly tvrdila Angelina svému synovi Paxovi, že ho Brad nechtěl adoptovat. Brad byl prý naštvaný, že Angelina pospíchala s adopcí a nedomluvila se s Bradem, který chtěl všechno pořešit, než se pustí do tak velkého kroku.

Chlapec, který neuměl anglicky

Pax Jolie-Pitt při nákupech v prosinci 2016Zdroj: www.youtube.com

,,Značně to poškodilo Bradův vztah se synem," tvrdí zdroj, ačkoliv Brad nikdy neřekl, že něco podobného prohlásil nebo cítil. Zdroj dále řekl, že jedním z větších problémů pro Brada byla adopce 3letého chlapce, který nemluvil anglicky.

Od Angeliny to byl podlý krok jak narušit Paxův vztah s tatínkem. Už tak mají děti pošramocené emoce z táhlého rozvodu, stěží komunikují mezi sebou, natož s rodiči, kterým vyčítají všechnu tu mediální smršť, která je obklopuje a nenechá na pokoji.

Co na to Roman Vojtek?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů