Šíp.deník.cz

Brad a Jennifer POTVRDILI VZTAH! Na oslavě narozenin v LÁSKYPLNÉM OBJETÍ

V pondělí 11. února oslavila Jennifer Aniston velké kulatiny - je jí už 50 let. A stále vypadá, že od své průlomové role Rachel v seriálu Přátelé nezestárla ani o vteřinu. Na exkluzivní narozeninové oslavě v jejím oblíbené baru v Sunset Tower nechyběly ty největší hvězdy Hollywoodu. Včetně jejího tajného milence Brada Pitta!

1 / 10
Brad Pitt a Jennifer Aniston

Od rozvodu s Justinem Therouxem uběhl celý rok a Jennifer si života užívá víc, než kdy jindy. Hvězda z Millerovi na tripu je pracovně vytížená, zvládá si ale najít chvilku pro sebe a pro své nejlepší přátele. Padesát je jen číslo a Jennifer si ho nebere nijak osobně. Ano, nemá vlastní rodinu, ale to teprve přijde. Tajný vztah s Bradem Pittem vypadá velice nadějně a o obou hvězdách kolují různé informace.

Poslední - že Jennifer čeká Bradovo dítě -zmátla celý svět. Nic z toho se nepotvrdilo, a vzhledem k tomu, že na oslavě narozenin pila jako dán, to na žádné těhotenství nevypadá. Ale kdo ví. Poté, co se na oslavě narozenin nečekaně objevil Brad si jsou fanoušci jistí, že co nevidět uslyší svatební zvony.

Dvakrát rozvedená a bezdětná. No a?

Jennifer AnistonZdroj: profimedia

Půl století se svět těší tak excelentní herečky jako je Jennifer Aniston. Uchvátila nás rolí zmatené Rachel, naladila nás na romantickou vlnu ve filmu A co když je to pravda, a ukázala nám, že dokáže být i divoká kočka, která se nebojí svléknout do půl těla.

Její soukromý život dlouho postrádal určitou stabilitu, totiž rodinu. Od mala toužila mít muže a tlupu dětí, tento sen se jí splnil jen částečně. Dvakrát vdaná a dvakrát rozvedená, stále bezdětná. 

Ve městě je nový sexy pár

Jennifer AnistonZdroj: profimedia

V minulosti prohlásila, že rodina jí pravděpodobně není souzená, ale že se z toho nebude hroutit. Po rozvodu s Justinem tyto myšlenky jenom zesílily, nakonec to ale vypadá, že navždy sama herečka nezůstane.

Románek s Bradem Pittem pokročil do velice důležité fáze. Jennifer svého ex manžela pozvala na oslavu svých 50 narozenin. Tedy až poté, co to hodinu probírala s kamarádkami. Bála se, že by si lidé mohli myslet něco víc, přítelkyni jí ale utvrdily v tom, že už je načase, aby se svět dozvěděl, kdo je tu novým sexy párem.

Dlouhá objímačka na oslavě

Brad PittZdroj: profimedia

Zdroj o účasti Brada říká: ,,Byl pozvaný, tak proč by se neměl ukázat? Je svobodný a nemusí se nikomu zodpovídat. S Jen za ty roky manželství zažili mnoho šťastných a důležitých chvil. Rozhodl se zúčastnit, protože chtěl."

Brad podle hostů strávil na oslavě čtyři hodiny. S Jen se při setkání dlouze objali. Jiný zdroj dodává: Její přátelé byli z účasti Brada vyloženě šťastní. Ať už jejich rozchod způsobilo cokoliv, je to dávno zapomenuté. Brad a Jen mají spolu velice zdvořilý vztah."

Jennifer pozvala všechny, které miluje

Jennifer AnistonZdroj: profimedia

,,V podstatě byl na oslavě každý, koho Jen miluje," pokračuje dále zdroj. ,,Včetně Brada. Párty byla oslavou jejího života. Brad byl důležitou součástí její minulosti. Dlouho s přáteli řešila, jestli ho má pozvat, a když se ukázal, byla strašně ráda."

,,Objali se, povídali si, Brad jí dárek nepředal na místě, ale nechal jí ho poslat domů, jako to udělali všichni. Jejich pokec ale netrval dlouho, protože se Jen musela věnovat všem hostům. Oslava dopadla skvěle a každý si z ní odnesl drahocennou vzpomínku." 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů