Šíp.deník.cz

Romance Jennifer Aniston a Brada Pitta pokračuje: Slastná dovolená v Mexiku!

Domnívali jste se, že to oslavou jejích narozenin skončilo a Brad Pitt se s Jennifer Aniston už neuvidí? Že to byla všechno jenom velká vykrmená mediální kachna? Pořádně vás překvapíme! Jejich románek, který se stal veřejným tajemstvím, pokračuje dále. Brad udělal další ohromné gesto a svou lásku překvapil na tom nejromantičtějším místě!

1 / 11
Jennifer Aniston a Brad Pitt

Když se Jennifer Aniston a její nejlepší seriálová i reálná přítelkyně Courtney Cox vypravily na dovolenou do mexického letoviska Cabo San Lucas, málem to nepřežily. Těsně po vzletu se letadlu uvolnila jedna z pneumatik a letadlo muselo nouzově přistát v Kanadě. Naštěstí vše dopadlo podle plánu, sice s 10hodinovým zpožděním, ale seriálová Rachel a Monica na vytoužené místo dorazily. K překvapení Jennifer na ni v pokoji čekal poslední narozeninový dárek… ten nejlepší ze všech.

Jejich vztah je veřejným tajemstvím

Jennifer AnistonZdroj: profimedia

Po třinácti letech od rozvodu se Jennifer Aniston a Brad Pitt vrátili k sobě. Ze začátku udržovali svůj vztah v tajnosti, krátce na to se však stal veřejným tajemstvím - všichni o něm věděli, ale z respektu k hercům o tom nemluvili a dělali, že je v životě neviděli spolu v restauraci, jak se drží za ruce a líbají se po tvářích.

Pak se oba konečně rozhodli, že o tom poví světu, alespoň částečně. Stalo se tak na narozeninové párty Jennifer Aniston, kam pozvala i svého tajného přítele. A jakmile se Brad ocitl na oslavě, byl pár středem pozornosti. Stačilo je vidět, jak se objímají na přivítanou a klábosí a bylo jasné, že něco mezi nimi je. Ani jeden se tím netajil.

Cesta do Mexika málem skončila tragédií

Jennifer Aniston a Courtney CoxZdroj: profimedia

Jennifer a Courtney se pár dní po oslavě rozhodly zaletět do Mexika do Caba, San Lucas, dovolenkové destinace s nádhernými plážemi a luxusními hotely. Málem to nepřežily, když letadlu při vzletu upadla pneumatika, vše nakonec dopadlo dobře.

Courtney si pro svou nejlepší kamarádku přiipravila ještě jedno větší překvapení, které úspěšně zakončilo narozeninový týden - přivedla Brada do Mexika.

Brad čekal v pokoji, pár si užil wellnes a masáže

Brad PittZdroj: profimedia

,,Brad se po párty chtěl s Jennifer vidět daleko od zvědavých fanoušků a fotografů, domluvil se s Courtney, že by ji mohl překvapit v Mexiku," vysvětluje zdroj. ,,Courtney to přišlo jako bezvadný nápad a s Bradem vymysleli dokonalý plán. Sice měly docela velké zpoždění, ale Brad byl rád, že byly obě živé a zdravé."

Jennifer nemohla uvěřit svým očím, byla neskutečně ráda, že ho vidí. Zaměstnanci prozradili, že si pár užil wellness, masáže, zaplaval si v bazénu, trávil spolu čas u moře a večery společně s Courtney a přáteli v hotelovém baru. Jennifer zářila štěstím.

Angelina a Charlize zuří

Angelina Jolie a dětiZdroj: profimedia

To samozřejmě nepotěšilo Bradovu bejvalku ani Jenniferinu náhradnici. Angelina Jolie se momentálně zmítá v zapeklité situaci a každá dobrá zpráva o jejím ex manželovi ji tvrdě uzemní. Když je šťastný, není šťastná.

Charlize Theron, nebezpečná hollywoodská lady, která prohlásila, že udělá vše pro to, aby Brada ulovila pro sebe, byla z jeho tajného výletu zdrcená. Zdroje však tvrdí, že to nevzdává. ,,Je to pro ni rána, myslela, že si sedli, přitom pálí za svou ex manželkou. Charlize se ale bez boje nevzdá."

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů