Šíp.deník.cz

Brad Pitt v koncích! Angelina ODMÍTLA jeho nabídku na záchranu manželství!

19 fotografií 19
Angelina Jolie a Brad Pitt
Angelina Jolie a Brad Pitt
Zdroj: Profimedia.cz
Marion Cotillardová a Brad Pitt hrají v novince Allied milence. Marion Cotillardová a Brad Pitt Brad Pitt a Angelina Jolie Brad Pitt
Sdílej článek:

Tak tohle od něj asi nikdo nečekal. Ačkoli se Brad Pitt (52) ze všech sil snaží vyrovnat s rozvodem, je to pro něj těžké hlavně proto, že je prý do Angeliny Jolie (41) stále zamilovaný. Proto jí nabídl, že všechna její podezření o tom, jaký je, rozmetá na detektoru lži. Jenže to Jolie odmítla!

Doslova se prý doprošoval, aby mu dala šanci se k jejím obviněním postavit na polygrafu, policejním přístroji měřícím upřímnost. Chtěl tak ukončit spekulace, že si začal s francouzskou herečkou Marion Cottilardovou, se kterou podle některých zpráv dokonce zplodil dítě.

„Angelina vždycky nenáviděla, kolik pozornosti ženy Bradovi věnují. Je hodně žárlivá, ačkoli patří k nejkrásnějším ženám světa," vysvětluje člověk blízký hvězdné dvojici.

A právě slepá žárlivost zřejmě může za to, že herečka svému muži nedala sebemenší šanci se očistit z jejího podezření. „Brad zkusil všechno možné, aby ji přesvědčil, že to není tak, jak si myslí. Dokonce navrhl, že půjde na polygraf, ale bohužel pro něj to Angelina odmítla," vysvětluje informátor.

Zpráva přitom přišla jen pár dní poté, co Marion Cottilardová, údajná Bradova milenka, vynesla do světa zprávu o svém těhotenství. Jak se dalo očekávat, otcem podle ní není Brad, ale její oficiální partner Guillame Canet.

Brad se pokoušel získat Angelinu zpět i jinak – o tom, jak manželství ještě zachránit, už se bavil i se svou matkou Jane. „Ona vždycky věřila tomu, že každý problém má své řešení," říká na adresu Bradovy matky kamarád. „Ale i když zkusila všechno, aby jejich vztah zachránila, nestačilo to."

Místo toho prý herečka plánuje, že se i se všemi dětmi odstěhuje z Los Angeles. Bydlet by prý chtěla v Londýně, mimo jiné i proto, aby Brada nemusela vídat příliš často…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů