Šíp.deník.cz

Bradavky UKÁZALA SCHVÁLNĚ! Kdo si oblékl síťované triko mimo kabinky?

9 fotografií 9
18+
Koho to načapali, jak se veřejně převléká?
Koho to načapali, jak se veřejně převléká?
Zdroj: Koláž Šíp
Miley Cyrusová si oblékla síťované triko... ... zkoušení ale probíhalo bez podprsenky a před převlékacími kabinkami. A tak zpěvačka ukázala i to, co jindy nemůže! Bradavky mladé hvězdy nešlo přehlédnout.
Sdílej článek:

Snahou téhle zlobivé holky z USA je udělat z ženských bradavek věc veřejnou a obecně nezávadnou. A pracuje na tom opravdu intenzivně…

Její profily na sociálních sítích jsou plné nahoty. Jenže cenzurované! „Problém není v prsou, klidně je můžu ukazovat celé. Co je ale v dněsní společnosti stále nepřípustné, jsou bradavky," tvrdí zhrzeně Miley Cyrusová.

Pobuřující americká zpěvačka je nejen extrémně úspěšná a slavná, ale také vytrvalá ve svém boji se zavedenými mravy. Provozovatelé sociálních sítí se zatím nahotě úspěšně brání, ve svobodné americké zemi si ale jinak může dělat, co se jí zlíbí.

A tak si blondýnka vyrazila na nákupy do newyorské čtvrti Soho, pochopitelně s paparazzi fotografy v patách. V jednom z butiků pak hrdinka stamilionů teenagerů po celém světě zkoušela síťované triko. Jenže na holé tělo a před zrcadlem, nikoliv uvnitř kabinek.

Její bradavky tak byly pod dírovatým topem jasně vidět. A tentokrát bez jakékoliv cenzury… Udělala to Miley schválně? Tak o tom není potřeba pochybovat!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů