Šíp.deník.cz

Bude mít zesnulá Iveta Bartošová MUZEUM? Rychtář odhalil své PLÁNY!

Josef Rychtář to nemá v posledních dnech jednoduché.
Josef Rychtář to nemá v posledních dnech jednoduché.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Dům po zpěvačce Ivetě Bartošové (+48) je už několik měsíců neobydlený a podle všeho se připravuje k prodeji. Tato skutečnost naštvala říčanského vdovce Josefa Rychtáře (56), který tvrdí, že Iveta by si nikdy nepřála, aby její syn Artur (18) dům prodal. Šípu Rychtář přiznal, že má zájem dům své zesnulé ženy koupit a udělat z něj Muzeum Ivety Bartošové.

Rychtář se netají tím, že dům by rád koupil jen kvůli tomu, aby vnitřek domu zůstal zachovalý a doplnil se jen oblečením Ivety. "Osobně si myslím, že by to tak mělo zůstat pro fanoušky, kteří Ivetku milovali a chtěli by se třeba podívat, jak žila. Já bych tam bydlet nechtěl. Navíc i Gejša je pochovaná na zahradě, je na ní kytka," přiblížil Šípu vdovec, kterému ale dělá vrásky na čele suma. 

"Pořizovací hodnota byla čtyři a půl milionu korun. V roce 2008 už byla přes osm milionů. Otázkou je, za kolik to bude chtít Artur prodat, jsem ale v kontaktu s jeho advokátem," dodal Rychtář, který moc dobře ví, že vila po jeho zesnulé manželce je na jeho poměry dost drahá.

Zda-li skutečně dodjde k tomu, že by v Uhříněvsi bylo Muzeum Ivety Bartošové, to ukáže čas…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů