Šíp.deník.cz

BUDETE KOUKAT! Co řekl fešný zprávař Michal Janotka o nové PŘÍTELKYNI?

14 fotografií 14
Michal Janotka a Sandra Parmová
Michal Janotka a Sandra Parmová
Zdroj: Tv Prima
Michal Janotka Michal Janotka na dovolené Michal Janotka jako malý chlapec Michal Janotka na dovolené
Sdílej článek:

Sandra Parmová (30) se před pár dny svěřila s tím, že je šťastně zamilovaná a Michal Janotka (34) nezůstává pozadu. Co prozradil on o své nové lásce? 

Michal Janotka byl velmi dlouho spojovaný s moderátorkou Sandrou Parmovou. Vztah ale nevydržel a blondýnka si teď pochvaluje nový vztah. 

Ani její expřítel ale nezůstal dlouho sám. Péřovkový princ teď prozradil, že i on je znovu spokojený. „Ano, po mém boku je úžasná žena a jsem šťastný. Nicméně si zatím nemyslím, že je vhodné, abych prozrazoval bližší podrobnosti, i v rámci zachování mého soukromí, kterého mám čím dál méně," řekl reportér, který ale lehce překvapil informací o totožnosti své přítelkyně. 

"Někdy se někde určitě ukážeme a možná budou někteří hodně překvapení, víc neprozradím," řekl Janotka.

Reportér včera oslavil 34. narozeniny. A rodiče mu přichystali pořádné překvapení. „Nic jsem si nepřál, opravdu nejsem moc náročný, ale určitě budu mile překvapený. Rodiče mi ovšem řekli, že si dárek musím vyzvednout u nich na statku, který je nedaleko Znojma, takže uvidíme, co to bude. A s alkoholem to rozhodně nebudu přehánět, i když budu mít pár dnů volno v práci, takže uvidíme," řekl Michal.

Plánuje s přítelkyní dítě, nebo dá přednost práci? „34 let už není tak málo, ale já to nechávám osudu, já děti nijak neplánuju z toho důvodu, že prostě pro mě je pořád ta práce na prvním místě," říká Janotka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů