Šíp.deník.cz

Budete se divit, jak to má Kamila Nývltová po ROZCHODU s chlapama!

4 fotografií 4
Kamila Nývltová
Kamila Nývltová
Zdroj: Tilen Vajt
Kamila s kolegou Mariánem Vojtkem V Americe jedla hamburgery, ale nepřibrala. Kamila s organizátorem Muže roku Davidem Novotným. Kamila Nývltová a Tomáš Smička
Sdílej článek:

Dlouho byla zvyklá mít svého přítele stále po boku. Po posledním rozchodu se ale v životě Kamily Nývltové (26) všechno zásadně změnilo.  

Zpěvačka přijela do Nového Města nad Metují, aby tady strávila víkend s finalisty Muže roku. V hotelu Rajská zahrada se také rozpovídala o nedávné návštěvě Ameriky, kde byla s kamarády i s expřítelem Tomášem. Tuto dovolenou i po rozchodu prý zvládli na výbornou.

"Občas jsme měli ponorku, jela nás velká skupina, ale přežili jsme to a klidně bych s nimi vyrazila znova. Tomáš tam byl taky. My jsme si řekli, že budeme kamarádi a bylo to úplně v pohodě. Ale báli jsme se toho, bylo to zvláštní," přiznává zpěvačka.

"Teď jsme si šli každý svou cestou. Uvidíme, třeba se k sobě můžeme jednou vrátit, do budoucnosti nevidím. Ale teď je čas na odpočinek od sebe, každý z nás si ty prázdniny užije po svém."

V Americe Kamila novou lásku nenašla a jak říká, ani ji nehledala. 

"Teď jsem v takové fázi, že se mi nechce nikoho hledat. Jsem takhle ráda. Baví mě bavit se s partou a koukat po klukách. Užívám si to, protože pak se někdo může objevit a třeba už sama nebudu do konce života. Mám teď samé party a prázdninové pařby, užívám si života," míní Kamila.

Do toho patří také ujeté experimenty s vlasy.

"Baví mě to, dlouho jsem nic takového neudělala. Něco jsme s holkama v Americe dělaly na pokoji, barvila mi to tam kámoška vizážistka. Stahovaly jsme to peroxidem," směje se.

Zpěvačka se bavila také nakupováním v místních second-handech a objevováním amerického jídla. "Bála jsem se, že přiberu, protože jsem nechtěla řešit žádnou dietu. Na dovolené jsem si to chtěla užít. Dopřávala jsem si hamburgery, jsou tam strašně dobrý. Ale nepřibrala jsem. Jen jsem dlouho necvičila, tak cítím, že nejsem úplně ve formě," myslí si zpěvačka. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů