Šíp.deník.cz

Musíte vidět! Jak teď vypadá bývalá SEXY ROSNIČKA Tina Pletánková?

5 fotografií 5
Nádherná Tina Pletánková se téměř nezměnila. Foto uvnitř.
Nádherná Tina Pletánková se téměř nezměnila. Foto uvnitř.
Zdroj: Koláž Šíp
Takhle Tina Pletánková začínala svoji kariéru... ... dodnes si jí všichni pamatují jako rosničku z Primy. Tina v roce 2009, tahle dáma je neskutečně krásná! A Pletánková v červnu 2015 na křtu knihy.
Sdílej článek:

Dlouhá léta hlásila na TV Prima počasí a další pořady, ale před pěti lety se stáhla mimo televizní kamery. Teď se Tina Pletánková (45) vrací a vypadá prostě božsky!

Jakoby nezestárla ani o jediný den. Pět let nebylo o nádherné blondýnce z počasí Tině Pletánkové ani vidu, ani slechu. Ale někdejší ozdoba televize Prima se vrací do veřejného života a stále má co nabídnout.

Čas nikdo nezastaví, a tak Tina v lednu oslavila už pětačtyřicáté narozeniny. Jenže na její postavě a tváři se zub času snad vůbec nepodepsal… Před začátkem prázdnin se v Praze zúčastnila křtu knížky a všem přítomným tam vyrazila dech.

Nádherná maminka desetiletého syna Andreje je stále tou krásnou blondýnkou sE širokým úsměvem. Jak to dělá? „Sama nevím. Na žádné plastice jsem ještě nikdy nebyla, přísahám," dušovala se s tím, že její vzhled odráží spokojenost duše.

Pokud byste si ji chtěli prohlédnout znovu v akci, každé úterý a čtvrtek vysílá živě na TV mňam.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů