Šíp.deník.cz

Cajthamlová varuje Šinkorovou! Tohle je už v pásmu PODVÝŽIVY!

Kateřina Cajthamlová a Daniela Šinkorová
Kateřina Cajthamlová a Daniela Šinkorová
Zdroj: Hermina
Sdílej článek:

Daniela Šinkorová (42) zhubla v poslední době více než sedmnáct kilogramů, které se rozhodně podepsaly na její postavě. A i když se kolem hvězdy VIP zpráv množí spekulace, že by v jejím případě mohlo jít o nebezpěčnou anorexii, sympatická moderátorka to odmítá.   

Ještě před pár měsíci měla Daniela postavu, kterou by jí mohla leckterá žena závidět. Začátkem roku se svěřila, že dokázala shodit 17 kilogramů. "Vážila jsem sedmdesát kilo," řekla moderátorka, jejíž váha se nezastavila jen na 53 kilogramech a ze snímků je jasné, že v dalších ztrátách pokračovala. 

Ovšem s každým dalším shozeným kilogramem to začalo vypadat, že se ocitla v levelu, kdy se stravuje vzduchem a zapíjí to také vzduchem. Právě její čím dál více propadlé tváře začaly být tím, kvůli čemu se vyrojily spekulace o anorexii. I když zákeřnou nemoc ale Daniela odmítá a tvrdí, že se naopak cítí dobře, podle lékařky a specialistky přes zdravou výživu Kateřiny Cajthamlové, kterou Šíp oslovil, se herečka dostala do bodu, kdy pokořila hranici podvýživy.

"Co se týče výrazného hubnutí, aby se člověk cítil lépe, může to tak trochu i připomínat poruchu potravy. Zhubnutých sedmnáct kilogramů při její dřívější váze a výšce (1,7 m) je už v pásmu podvýživy," řekla Cajthamlová s tím, že ale nezná Daniely jídelníček ani zdravotní dokumentaci a tak jen těžko soudit. 

Nicméně to vypadá, že Cajthamlová vztyčila varovný prst a na dálku usměvavou herečku varuje, že s hubnutím by měla brzdit. Pokud by totiž Daniela ve své honbě za více "průsvitnější" postavou pokračovala, mohou její hubnutí začít doprovázet i zdravotní komplikace. A to byla opravdu škoda!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů