Šíp.deník.cz

Camilla Parker-Bowlesová: Princ Charles ji nechal zavřít do LÉČEBNY!

Camilla je s Charlesem už dlouho na kordy.
Camilla je s Charlesem už dlouho na kordy.
Zdroj: Koláž Šíp
Sdílej článek:

Stále nasávající manželka prince Charlese (67) „byla odejita" do speciální léčebny závislosti na alkoholu. Poslal ji tam manžel, který už nemohl snést její věčnou opilost.

Rozhodnout se tak měl poté, co se Camilla (68) snažila zapíjet žal z fotek svého manžela s mladým milencem. „Nic ji v životě tolik neponížilo," říká jeden ze zaměstnanců. „Sice o jeho slabosti pro muže věděla, ale dělala, že to neexistuje. Když spatřila fotky, jak se líbá s mladíkem, snažila se to ponížení rozpustit v litrech ginu!"

A v opilosti začala Charlesovi vyhrožovat rozvodem. Opět žádala miliardy… Jenže manžel se jí vysmál! „Prý by nikdy tolik nedostala, což ji doslova rozlítilo," řekl zaměstnanec.

Camilla prý vzala ze stolu svíčku a po Charlesovi ji hodila: „Zaplatíš za všechno, co jsi mi udělal," křičela na něj, zvedla se od stolu a zaútočila na něj. „Nenávidím tě!" řvala.

Charlese prý přitom bila pěstmi do hrudi, pak se ho dokonce měla pokoušet uškrtit. V reakci na to královna okamžitě nařídila „uklidit" Camillu do léčebny. Ta se nejdřív vzpouzela, ale nakonec souhlasila. Snad se tím předejde dalším neshodám. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů