Šíp.deník.cz

Camille zbývá 7 MĚSÍCŮ ŽIVOTA: Princ Charles jí ODMÍTÁ POMOCT s léčbou rakoviny!

Camilla doplatila na své zločiny. V roce 2017 se objevily informace, že vévodkyni z Cornwallu postihla zákeřná rakovina. Milovnice alkoholu, jejíž minibar doslova přetéká vodkou, ginem a jiným lákavým pitím, zaplatila za své touhy svým zdravím, Musela se vzdát alkoholu, aby prodloužila svůj smutný život nikdy nemilované členky královské rodiny. Jenže zákeřná nemoc ji doběhla a Camille nezbývá už moc času. Proč jí její vlastní manžel odmítá pomoct a těší se, až Camilla odejde do věčných lovišť?

1 / 11
Camilla neudržela své slzy...

Jestli může někdo obsadit příčku nejhoršího člena královské rodiny, pak je to Camilla Parker-Bowles. Druhá manželka prince Charlese se proslavila tím, že se stala Charlesovou milenkou a zabila princeznu Diana. Ne doslova, nebo možná jo, konspirační teorie jsou opravdu divoké a vinu na její autonehodě nese každý, nebýt Camilly a její nezvladatelné touhy stát se jednou královnou Británie, žila by všemi milovaná princezna Diana dlouhé a dlouhé roky.


Camilla, vévodkyně z Cornwallu, se kromě neoblíbenosti těší i celkového nezájmu pracující třídy. I obyčejný učistič chodníku na ni shlíží spatra a jediné, co o ní ví, je, že to byla tajná milenka prince Charlese. Ani mezi svými nepatří Camilla mezi oblíbené. Královna ji moc nemusí, princ Harry s Williamem jí nikdy mámo neřeknou, Kate a Meghan s ní nemají žádný vztah, protože pro ně nikdy nebyla vzorem jako Diana. Překvapením je, že princ Charles svou manželku nemůže přímo vystát, lituje okamžiku, kdy ji požádal o ruku a nemůže se dočkat, až konečně zemře!

Camilla potřebuje akutní transplantaci jater

Charles a CamillaZdroj: winto

Osud Camilly Parker-Bowles, vévodkyně z Cornwallu, není vůbec jasný. Camilla podle neoficiálních zdrojů trpí rakovinou jater, kterou si přivodila svou nadměrnou chutí k alkoholu. Tentokrát jí ale nepomůže žádná operace ani chemoterapie. Zasažená jsou játra a jedinou šancí, jak zákeřnou nemoc porazit, je transplantace.


Šance, že se Camilla transplantace dočká, je ovšem poměrně mizivá - princ Charles jí odmítá v tomto ohledu jakkoliv podporovat! Je pro Charlese 13 let manželství jenom uběhlý čas, který pro něj nic neznamenal? Proč nechce své manželce zaplatit životně důležitou operaci?

Princ Charles nezapomíná na vydírání

Charles a CamillaZdroj: Profimedia.cz

,,Jedinou možností pro Camillu je transplantace jater, ale Charles odmítá tahat za nitky, aby svou manželku dostal do čela listu," sdělil zdroj časopisu Globe. ,,Nedokáže si představit, jaká by to byla PR katastrofa, kdyby členové královské rodiny ukradli zdravá játra někomu mladému, kdo na ně zoufale čeká."


Princ Charles také nezapomněl na ohavné vydírání, kterého se Camilla dopustila. ,,Camilla svého manžela varovala, že pokud se rozhodne pro rozvod, bude ho to stát 450 milionů dolarů. A také prozradí strašlivé tajemství, které Charles zapsal do tajného deníku těsně před smrtí své první ženy, jestliže z něj neudělá královnu." Pro Charlese je tak její náhlý zdravotní spád vyslyšenou modlitbou.

Camilla nemá na záchranu svého života peníze

Camilla je rozhodnutá zvrátit rozhodnutí královny tak, aby nakonec přece jen na trůn usedla ona s Charlesem.Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj magazínu Globe tvrdí, že Charles odkládá veškerá rozvodová rozhodnutí a počká si, až rakovina Camillu zabije, aby jí nemusel zaplatit jedinou penci ,,Charles to myslí smrtelně vážně, už dlouho se nechal manželkou manipulovat, teď je na řadě on, kdo bude mít poslední slovo."

Transplantace jater by Camillu stála 500 000 dolarů, které princ Charles střeží ve svém sejfu za obrazem princezny Diany, takže se do něj dostane jen on a nikdo další. Camilla nemá na vybranou a bude se muset poohlídnout po jiné možnosti, jak přežít. Najala si tým zdravotníků, kteří zjistili, že existuje experimentální léčba nahrazení poškozené části jater za zdravou, která bude vyjmuta z jater mrtvého člověka. I to ovšem stojí peníze a Camilla je po kapsách nemá.

Tajná operace a zničené sny 

Smutná Camilla trpěla kvůli domácímu násilí.Zdroj: Profimedia.cz

V dubnu loňského roku se Camilla neúčastnila značné části královských cest po Austrálii a nechala se tajně operovat. ,,V té době věřila, že jí tajná procedura zbaví toho nejhoršího a ona tak docílí svého celoživotního snu stát se po boku prince Charlese královnou Británie," říká zdroj.

Teď se ale neví, jestli se vůbec dožije chvíle, kdy zemře nynější královna, aby ji mohla nahradit na trůnu. Její zdraví se horší každým slovem, každým dalším dnem se hroutí její celoživotní plán na uchycení moci, a zatímco princ Charles pořádá tajné oslavy v salonku, Camilla přemýšlí, jak svému manželovi srazit kohoutek ještě předtím, než navždy odejde.

Co nového v Šípu?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů