Šíp.deník.cz

Čeká ji další zásadní ZMĚNA! Lucie Vondráčková prozradila, co chystá...

6 fotografií 6
18+
Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková
Zdroj: Koláž Šíp
Lucka Vondráčková pózovala fotografům ve volném topu... ... když náhle její top sjel z ramena dolů... ... a oblíbená zpěvačka poodhalila své poprsí. Tenhle pohled je běžně jen pro Tomáše Plekance.
Sdílej článek:

Multiumělkyně Lucie Vondráčková (35) opět chystá pořádné překvapení. A i když nejde o novou hudební pecku, mnozí její obdivovatelé se jistě mají, na co těšit. A o co že jde?

Věčně usměvavá Lucka nepatří k ženám, které tráví hodiny před zrcadlem a kvůli úpravě vlasů vstávají už před pátou ranní.  Teď přiznala, jak dokonce zvažovala, že své vlasy s délkou k ramenům naopak ostříhá. "Měla jsem problém je rozčesat. A tak mě napadlo, že je ostříhám a budu je mít zase krátké. Nakonec jsem to ale kvůli manželovi neudělala," svěřila se Lucie, která je aktuálně brunetkou. A to kvůli roli ve filmu Decibely lásky. 

A právě barva vlasů je to, co se Lucka chystá už brzy změnit. "Mnozí už si zvykli, tak asi padne od někoho nějaká kritika, snad ne velká," smála se Lucie a dodala: "Uvidíme, ale ještě chvíli si to nechám. Minimálně do únorové premiéry. Ale o jak moc velkou změnu půjde, to zatím přesně nevím."

Jestli zpěvačka provede nějakou extrémní vlasovou proměnu, či jen provede lehkou úpravu, to ukáží následující týdny. Jisté je to, že se bude určitě na co těšit…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů