Šíp.deník.cz

Česká kráska OKOUZLILA na Filipínách! Jak skončila na Miss Earth?

4 fotografií 4
Kristýna Kubíčková skončila druhá.
Kristýna Kubíčková skončila druhá.
Zdroj: Miss, facebook
Kristýna Kubíčková Kristýna Kubíčková Kristýna Kubíčková
Sdílej článek:

Kristýna Kubíčková (18), Česká Miss Earth 2016, uspěla v talentové show Miss Earth 2016 na Filipínách, když vybojovala druhé místo. Česká reprezentantka získala v minulosti hned několikrát titul mistryně světa v latino show a svým tanečním vystoupením oslnila i porotu soutěže Miss Earth 2016.

"Kristýnka tančila latino show, mix karibských tanců salsy, bachaty a merenque. Se stejným vystoupením získala titul vicemistryně Evropy v roce 2013 v Rakousku a i když musela svoji kariéru ze zdravotních důvodů již dříve ukončit, patří zvolené taneční číslo mezi jedno z nejoblíbenějších a je její srdeční záležitostí," prozradila maminka Kamila.

Zlato si odnesla reprezentantka Mongolska za akrobatické vystoupení a třetí místo obsadila dívka z Haiti s dramatickou scénkou. V talentové soutěži, která se uskutečnila ve Versailles Palace ve filipínské Manile, Kristýna uspěla i přes nepříjemné zdravotní komplikace, se kterými se potýkala již před odletem.

"Do tance jsem dala všechno i přesto, že kvůli náročnému programu a nedostatku spánku nemám energie na rozdávání. Snažím se ale dobře reprezentovat a druhé místo mi udělalo velkou radost," uvedla Kristýna, kterou čeká 29. října samotný boj o titul Miss Earth 2016. Soutěžit bude ve večerních šatech od Dominiky Sedláčkové doplněných šperky Lucy Diamonds.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů