Šíp.deník.cz

Česká Miss Andrea Bezděková ŘÁDILA jak černá ruka! Co na to řekne její PŘÍTEL?!

17 fotografií 17
Andrea Bezděková a finalista Muže roku Miroslav Dubovický
Andrea Bezděková a finalista Muže roku Miroslav Dubovický
Zdroj: Herminapress.cz
Andrea Bezděková. organizátor akce David Novotný a finalisté soutěže Muž roku Andrea Bezděková, Natálie Kotková a finalisté Muže roku Andrea Bezděková si ráda zatančila s finalistou. Andrea Bezděková tančila s finalistou Muže roku
Sdílej článek:

Česká miss Andrea Bezděková (21) vyjela bez svého přítele na soustředění finalistů soutěže Muž roku a děly se věci. Modelka si výlet pořádně užila a zřejmě v té chvíli na partnera ani moc nemyslela. 

Andrea si nedávno nechala udělat nový nos, a tak už ze svého vzhledu nemá vůbec žádný mindrák a naplno si užívá života. Bylo to vidět i na soustředění finalistů soutěže Muž roku, které se opět konalo v hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují. 

A to jen před několika týdny řekla Šípu, že s partnerem nemají (skoro) žádné problémy. "Tak samozřejmě určité věci tam proběhnou, protože nemáte čas, musíte řešit spoustu věcí a vnitřně si bojujete ty svoje trable a dáváte si otázky, které se nepokládají navenek. Takže to trochu ten vztah poznamená, ale zatím jsme to ustáli," uvedla miss. 

Otázkou ale je, co si její přítel Martin Švach bude myslet poté, co uvidí fotografie ze soustředění. Andrea totiž s chlapci tančila, jezdila na lodičkách a dokonce s nimi skončila v pozdních nočních hodinách ve vířivce. 

Nutno ale říct, že většinu aktivit dostala jako úkol od organizátora akce Davida Novotného. O tom, s jakou chutí je ovšem vykonávala, si Andrea ovšem bude muset s přítelem asi promluvit. 

Je tedy otázkou, jestli na finálový večer, který se koná 26. srpna v Náchodě, nepřijede raději už s partnerem po boku. Nebo možná sama, ale už nezadaná…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů