Šíp.deník.cz

Chcete vypadat jako NÁDHERNÁ Tereza Maxová? Máme pro vás ZARUČENÝ návod!

14 fotografií 14
Tři děti už má, ale dalšímu by se Tereza Maxová rozhodně nebránila.
Tři děti už má, ale dalšímu by se Tereza Maxová rozhodně nebránila.
Zdroj: Profimedia
Tereza Maxová Tereza Maxová Tereza Maxová Trojici nejznámějších topmodelek Tereza Maxová, Eva Herzigová a Pavlína Němcová doplnila Karen Mulder.
Sdílej článek:

Jedna z nejkrásnějších Češek Tereza Maxová (45) snad nestárne. I když má za sebou tři porody a donekonečna létá z jednoho konce světa na druhý, takže ani moc nespí, vždy vypadá naprosto úchvatně. Jako by našla elixír mládí… Chtěli byste vědět, jak to ta modelka jen dělá? Více se dočtete v článku.

Nenechte si také ujít:

Zamilovaná Adéla Gondíková: Má TAJNÝ PLÁN, jak dostat Langmajera do chomoutu!

V Ulici hraje NETYKAVKU, ale Šárka Vaculíková ukázala i DOKONALÉ TĚLO!

Sexy topmodelka vyhrála boj s přibývajícími léty a je důkazem, že ani s blížící se padesátkou na krku nemusíte páchat sebevraždu a můžete vypadat lépe, než když vám bylo dvacet.

V dnešním světě se řeší hodně vnější krása, ale málokoho zajímá, jaký je ten člověk uvnitř. Přitom když nejste vnitřně spokojeni, tak se to projeví i navenek!

Na to hraje právě i Tereza. Snaží se neřešit prkotiny, je šťastná za každý nový den, který může strávit s dětmi a manželem. Nechce mít v životě lidi, kteří ji využívají a vysávají z ní energii. Říkáte si, že se to snadno řekne? Ale co člověku brání v tom to aspoň zkusit? 

Podle modelky se ženy až moc ženou za nesmyslným cílem vypadat dokonale. Podstupují bolestivé plastické operace, utrácejí tisíce za drahou kosmetiku, ale přitom je krása schovaná především v jednoduchosti .

"Začínají hodně drahou kosmetikou a invazivními zákroky ve velmi mladém věku. To já jsem na gymplu měla jen nubian a indulonu a mamka mě na pískovně promazávala od hlavy k patě Astridem. Ta vůně se nezapomíná," rozpovídala se o svém mládí v časopisu Marianne.

Maxová sice může děkovat mamince za skvělé geny, díky kterým jejím pleť vypadá skvěle i pod nánosy make-upu, který na ni plácají při focení a na přehlídkách. Ovšem Tereza to radši nepřeceňuje a nenechává vše jen na přírodě.

"Já mám to štěstí, že jsem s pletí nikdy neměla problémy. Myslím, že je to hlavně genetikou, zdědila jsem pleť po mamce. Možná je to ale i tím, jak se poctivě každý večer odličuju. A taky se ráda dobře vyspím," řekla sympatická plavovláska, ale to samozřejmě není všechno.

"Chodím na masáže, na kosmetiku spíš výjimečně. Ke kadeřníkovi ale musím pravidelně, jelikož nejsem pravá blondýna. Používám jemné dětské šampony. Mám ráda přirozené vlasy," dodala Tereza.

S přibývajícími léty se snaží i víc sportovat. Ale jestli si myslíte, že je v posilovně zavřená od rána do večera, tak se uklidněte, známá modelka to nepřehání. Fitko prý stihne tak dvakrát do týdne, a to je hodně ráda. Radši jde s dětmi na hřiště, než aby se hnala za přehnanou štíhlou linií. Tak si z ní vemte příklad, nehoňte se za pomyslnou krásou, ale užívejte si každý pěkný den s těmi nejmilovanějšími…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů