Šíp.deník.cz

ČÍ JE to PRSO?! Nepolepšitelná provokatérka se zase neuhlídala…

5 fotografií 5
Je asi nejslavnější zpěvačkou současnosti. Že by díky nahotě?
Je asi nejslavnější zpěvačkou současnosti. Že by díky nahotě?
Zdroj: Instagram
Miley Cyrus v hodně odvážném tílku, z kterého jí vypadávala prsa. Miley takhle usínala se svými psími miláčky... ... probouzejí se v ní snad mateřské pudy? Slavná zpěvačka v tomhle outfitu chodila celý den.
Sdílej článek:

Tak se zdá, že se tato slečna narodila jen proto, aby mohla provokovat celý svět. A její prsa už se stala veřejným majetkem.

Stáčí jen pár indicií a jistě budete vědět, která slavná zástupkyně něžného pohlaví zase jednou předvedla lehký striptýz. Je to mladá Američanka, zpěvačka, idol snad všech teenagerů a už nějaký ten pátek nejslavnější žena s krátkými vlasy.

Ano, řeč bude o Miley Cyrus, která provokovala na svém profilu na Instagramu. Ten mimochodem hltá 17,5 milionů fanoušků - nejvíc mezi zpěvačkami! Proč asi… Miley tam před pár dny vystavila své fotky ve vytahaném modrém tílku, z které ho jí (ne náhodou) vypadávají prsa.

Popová princeznička má sice bradavky přelepené, ale jinak jsou její prsa vidět v celé kráse. Ti pánové, kterým se líbí méně objemné hrudníky, musí být v sedmém nebi…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů