Šíp.deník.cz

Co dělal John Travolta s Muhammadem Alim? Tajné video plné sexu!

11 fotografií 11
Slavný herec John Travolta si prý užíval i s Muhammadem Alim...
Slavný herec John Travolta si prý užíval i s Muhammadem Alim...
Zdroj: Profimedia.cz
Herec John Travolta John Travolta sdílel snímek z posilovny... John Travolta uvedl Sezónu zabíjení, kde si zahrál s Robertem De Nirem. Pátek ve Varech: John Travolta. Snímek do rodinného alba Marka Ebena
Sdílej článek:

Bývalá milenka slavného boxera Muhammada Aliho (+74) nabízí jeho tajná sexuální videa. A na jednom z nich si má sportovec užívat s hvězdou filmového plátna Johnem Travoltou (62)!

Barbara Mensahová, která o své dceři Kiiursti tvrdí, že je dcerou Aliho, nabízí krom videopásky i vlastní knihu. V té hodlá odhalit všechna sexuální tajemství zesnulé sportovní ikony. „Jak kniha, tak ta páska způsobí Aliho dětem hodně bolesti," říká člověk, který zná obsah pásky i připravované biografie.

Mensahová totiž tvrdí, že s Alim navštěvovala různé večírky po jeho vyhraných zápasech. „Sice se rád prezentoval jako rodinný muž, ale ve skutečnosti žil i druhý život plný skandálů," tvrdí Mensahová. Na večírcích, které s Alim navštěvovala, byl prý „mix" všeho, ženy i muži. „Byl to Ali, pár jeho přátel a tucty žen."

Podle bývalé boxerovy milenky měl Ali k věrnému muži daleko. „Když viděl krásnou ženu, nemohl si pomoct," říká Barbara a dodává, že Ali vyzkoušel i sex s Johnem Travoltou!

„Nachytala jsem je v posteli. Měl skutečně temnou stránku, o které ví jen málokdo," uzavřela.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů