Šíp.deník.cz

Co je to za STRAŠIDLO?! Která krasavice se nechala takhle zřídit?

14 fotografií 14
Copak je to za krasavici?
Copak je to za krasavici?
Zdroj: Bubbleology
Nikol Švantnerová na závodě Barvám neutečeš Nikol Švantnerová na závodě Barvám neutečeš Nikol Švantnerová na závodě Barvám neutečeš Nikol Švantnerová na závodě Barvám neutečeš
Sdílej článek:

Skoro každá miss nebo modelka nevyjde bez řádného líčení skoro ani s košem. Jedna se ale přeci jen nechala přistihnout s ne zrovna lichotivým vzhledem. Poznali jste ji? 

Loni vyhrála miss a nebála se říct, že jí soutěž nepřinesla jen samá pozitiva. Také má za sebou velkou krizi se svým přítelem, kterou ovšem pár nakonec ustál. Už vám svítá? 

Ano, na fotografiii je loňská Česká Miss Nikol Švantnerová (23), která se nechala pořádně zmalovat. Tentokrát si ji ovšem nevzaly do parády maskérky kvůli přehlídce či focení, ale Nikol se nechala davem zasypat práškovými barvami na běhu Barvám neutečeš. 

Nikol vyrazila na pětikilometrovou trať s bratrem a za méně jak půl hodiny byla v cíli. I když ji poznal málokdo. Nejkrásnější dívku Česka odhalili opravdu jen ti největší fanoušci.

"Dostala jsem to všemi barvami pořádně, trošku mi trvalo to pak dostat dolů, aby ze mě byla zase hezká holka," smála se Nikol, která se s následky srovnávala ještě nějaký čas. 

"Dva dny jsem nacházela ještě různá barevná místa po těle a tváři," dodala se smíchem, přesto se příští rok chystá běžet znovu. "Byla to super atmosféra, běžela jsem poprvé a byla jsem nadšená. Ty barvy mají obrovské kouzlo," dodala Nikol, která byla jednou z nejrychlejších účastnic závodu.

Běhu se věnuje každý den. "Udržuji se tak v kondici. Běhám kolem osmé ráno a opravdu se snažím nevynechávat. Odstěhovali jsme se s přítelem do Hostivice, takže běhám kolem rybníku, v lese. Jsme v přírodě a to je super," dodala Švantnerová.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů