Šíp.deník.cz

Co je tohle za STRAŠIDLO? Poznáte v bezdomovkyni sexy slovenskou herečku?

5 fotografií 5
Kdo je tahle čarodějnice?
Kdo je tahle čarodějnice?
Zdroj: Herminapress.cz
Táňa Pauhofová je k nepoznání. Táňa Pauhofová je k nepoznání. Táňa Pauhofová po představení Táňa Pauhofová s otcem
Sdílej článek:

Tak takhle by si o ni nikdo ani neopřel kolo. A to přitom ztvární jednu z největších hereckých legend našeho filmu. O koho jde? 

Ano, možná jste poznali v Čechách už velmi proslavenou Táňu Pauhofovou (31). Objevila se na jevišti Divadla Bez zábradlí v roli
bezdomovkyně ve hře Antigona v New Yorku. Ta se na zdejších „prknech" uváděla v rámci 20. ročníku festivalu Slovenské divadlo vPraze. Téměř tříhodinový příběh se na herečce tak trochu i „podepsal."

"Je to náročné představení. Příběh trojice bezdomovců a představitele zákona se odehrává v zimě, takže máme na sobě několik vrstev teplého oblečení, do toho do vás perou reflektory, takže si po jeho skončení připadám jako bych vyšla ze sauny. Na jednu stranu teď cítím únavu, na druhou jsem ráda, že se divákům Antigona v New Yorku líbila," dodala Táňa Pauhofová, kterou přišel do hlediště a pak i na krátké posezení s kolegy do divadelní restaurace podpořit i její otec.

Herečka teď žije nejen divadlem, ale především natáčením závěrečných sekvencích filmu o prvorepublikové hvězdě stříbrného plátna Lídě Baarové, jehož režisérem je Filip Renč.

"Jsem nesmírně unavená, ale z filmování mám velice dobrý pocit. Většina práce už je za námi a co se týče natáčení jsme, sportovně řečeno, v cílové rovince. Realizace tohoto díla je pro mne dosavadním největším životním dobrodružstvím. Dobrodružstvím v tom nejlepším slova smyslu. Na roli Lídy Baarové jsem se velice zodpovědně připravovala. Bylo by ode mě neseriózní hrát bývalou a velice reálnou filmovou hvězdu bez toho, abych si o ní toho co nejvíce nastudovala. Takže jsem byla na tuhle velice zajímavou postavu i dobře teoreticky připravená," uvedla Pauhofová.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů