Šíp.deník.cz

Co Josefu Koktovi přála ke svatbě ex Partyšová a jakou má s Ornellou SMLOUVU?

Ornella všem ukázala, že k lásce nejsou potřeba peníze! Gratulujeme!!!
Ornella všem ukázala, že k lásce nejsou potřeba peníze! Gratulujeme!!!
Zdroj: Amor a Salon ADINA
Sdílej článek:

Mnozí se smáli, že čeká dítě s mladou milenkou a prorokovali velmi brzký krach vztahu. Teď všechny Josef Kokta (57) svatbou s Ornellou Štikovou (21) umlčel! A nejen to, Šípu dokonce prozradil detaily, které se týkají jeho nového manželství, k němuž mu dokonce přála bývalá žena Gábina Partyšová (36). 

Milovník ženských klínů se před více než týdnem rozhodl vstoupit počtvrté do manželství. Šípu svěřil, že i přesto, že přišel o všechny peníze na burze, je šťastný a netrápí ho ani to, že s Ornellou si nevyjedou na svatební cestu. "Na svatební cestu nejsou momentálně finance, takže to zatím neřešíme. Až se situace změní, uvidíme…" řekl Šípu Kokta s tím, že na pořadu dne není ani početí sourozene pro syna Quentina. "Další děti zatím neplánujeme."

Bývalá manželka sukničkáře Kokty Gábina Partyšová se k věci nechtěla moc vyjadřovat a proutníkovi jen podle jeho slov popřála. "Mluvil jsem s Gábinou telefonicky, popřála nám ke svatbě, vážím si jejích slov," uvedl podnikatel s tím, že s Ornellou nemá žádnou předmanželskou smlouvu. "Ornella si mě brala z čisté lásky, o to více si jejího rozhodnutí vážím. Nemám žádný majetek, ona také ne, proto nebyla potřeba smlouva. ," řekl Šípu Josef s tím, že svatbu prožili komorně v pražské restauraci Lví dvůr. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů