Šíp.deník.cz

Co se děje s herečkou Danielou Šinkorovou? Přátelé mají strach z KOLAPSU!

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Oblíbená herečka za poslední rok shodila více než 17 kilo a pochvaluje si, jak jí to prospělo. Přátelé z jejího okolí se ale bouří a bojí se, že jestli bude Daniela Šinkorová (42) v nastavené dietě pokračovat, tak nakonec ještě zkolabuje!

Že shodí nějaké to kilo, plánovala dlouho. Daniela k tomu měla důvody, které by pochopila snad každá žena. „Vážila jsem sedmdesát kilo a na mou výšku už to nebyla ani zdravá váha. Byla jsem vytočená sama na sebe, že jsem si v obchodě nedokázala nic vybrat, a styděla jsem se sama před sebou si to zkoušet," vzpomíná Šínkorová, co ji vedlo k tomu, že razantně změnila způsob stravování a začala povážlivě hubnout: „Byla jsem nešťastná, protože mi nic nesedělo. Největší problém nastal, když jsem měla jít někam do společnosti. Myslím, že zafungovalo zdravé naštvání a také telefonát, kde mi nabídli moderování VIP zpráv, což je společenský magazín o celebritách, které vypadají všechny dobře a starají se o sebe."

Herečka měla prý tehdy pocit, že by v takové společnosti neobstála. „Potřebovala jsem zhubnout, protože kamera přidává osm kilo. Také se vypsal konkurz na muzikál Addamsova rodina, a já jsem strašně dlouho nehrála v Praze v muzikálu a říkala jsem si, že bych se mohla hodit na postavu Morticie. To byla velká motivace," přiznává.

Proti dalšímu hubnutí je i partner
Jenže teď, po necelém roce, když už shodila neuvěřitelných 17 kilogramů, se čím dál častěji objevují i hlasy, že by měla s hubnutím přestat. „Už to začíná být přehnané, kůže na ní doslova visí. A jestli nepřestane hubnout, tak může podle mě brzy zkolabovat, tohle nemůže být zdravé, vždyť bude za chvíli jen kost a kůže," myslí si jedna z kolegyň. Není jediná, kdo tohle říká, aby skoncovala s dietou, prosí Šinkorovou i její dlouholetý partner Ladislav Polák. „Celoživotně sportuje a snaží se žít zdravě, takže jsme si padli do noty a jíme zdravě společně. Také si uvědomujeme svůj věk a zjistili jsme, že to nejdůležitější je zdraví. Na druhou stranu mi ale zakázal hubnout víc, že to prý stačí a už ani o kilo míň," přiznává moderátorka.

Je ale otázkou, jestli herečka poslechne. Vypadá to totiž tak, že se ve ztrátě kil seberealizuje. Kam až to nechá zajít, je těžko odhadovat, ale zdá se, že přestat s hubnutím jen tak nehodlá… „Často nemluví o ničem jiném, než o tom, jak se správně stravovat. Stala se tím docela posedlá," tvrdí kolegyně, která neskrývá o svou kamarádku obavy. „Máme strach, aby se jí to nakonec nevymklo z ruky, aby se z ní nakonec nestala nějaká šílená anorektička, co pořád někde omdlévá. Kdyby zhubla ještě pár kilo, může to s ní při jejím vytížení klidně seknout," myslí si.

„V hlavě mi trochu přeskočilo…"
To si ale Šinkorová zatím nijak nepřipouští. Jediné, co sama přiznává je, že co se vydala na cestu hubnutí, cítí se jako by se zdravě „zbláznila". „V hlavě mi trochu přeskočilo, v dobrém slova smyslu, samozřejmě, kolečka se tam nějak jinak přeskládala a já se rozhodla. To je to úplně nejdůležitější, pokud chcete něčeho v životě dosáhnout, rozhodnout se a vytrvat, a naopak si z toho udělat koníčka a zábavu. To se mi povedlo," pochvaluje si s odstupem času svou ani ne rok starou proměnu. Pro tu mají její přátelé slova uznání. Ale zároveň varují, že už toho bylo opravdu dost. „To, co dokázala, je samozřejmě neuvěřitelné. Ale měla by si taky umět říct, kdy už ta posedlost štíhlou postavou přesáhla únosné meze. Je spousta lidí, co ji mají rádi, ať váží, kolik chce, tak by nemusela riskovat tím, že bude hubnout víc, než je potřeba," kometuje to kologyně. Snad tedy Daniela uvěří hlasům ze svého okolí, aby už v dalším hubnutí nepokračovala. Mohlo by se jí to nakonec opravdu vymstít…

Doufejme ale, že to nehrozí, protože svůj momentální vzhled si zatím pochvaluje. „Musím říct, že ve velikosti 34 až 36, kterou mám, je mi velice dobře," říká.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů