Šíp.deník.cz

CO SE DĚJE U JÁGRA? Přítelkyně Veronika Kopřivová zahání krizi DRSNÝM ZPŮSOBEM!

Nad vztahem Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivové se stahují mračna. Hokejistův kladenský tým na tom není nejlépe, nálada je na bodu mrazu, a Jarda není teď zrovna nejlepším společníkem. Modelka, která je zvyklá na partnerovu pozornost, trpí jako zvíře. Sice se stará o svůj e-shop, ale i tak trpí samotou. A začala to řešit dost nešťastným způsobem!

1 / 23
Verča si svého partnera ostražitě hlídala.

Verča si svého partnera ostražitě hlídala.Zdroj: Profimedia.cz

Veronika Kopřivová se za tu dobu po boku Jardy Jágra dost změnila.

Po dlouhé době se Veronika ukázala ve společnosti.Zdroj: Music club PRAH

Na začátku vztahu si bývalá finalistka Miss Veronika Kopřivová asi myslela, že má na růžích ustláno. Začala žít s největší hokejovou legendou z Česka, vyhřívala se na slunné Floridě a veškerý volný čas trávila se svou láskou.

Získala i spousty kontaktů, návrháři se prali o to, aby nosila jejich šaty po boku božského hokejisty.

Společnost jí dělali dvorní návrháři.Zdroj: Music club PRAH

Ale netrvalo dlouho a poznala, že ta realita nebude tak růžová, jak si ze začátku myslela. Jarda na ní neměl tolik času, jak si představovala a jeho nálada se odvíjela od toho, jestli se daří jemu týmu či ne. Život s profesionálním sportovcem není zas taková pohádka, jak se může někomu zdát.

Dlouhé večery o samotě, neustálé mluvení o hokeji, program, který se odvíjel jen od zápasů a tréninků.

Veronika si užívala, že byla středem pozornosti.Zdroj: Music club PRAH

I když se o tom Veronika nechtěla bavit, bylo na ní poznat, jak se časem po boku Jardy mění. Z té bezstarostné holky, která si přála hvězdnou kariéru modelky, se stala ufňukaná holka, co si neustále stěžuje na únavu.

Jestli je tak unavená, není to tím, že se v životě trápí?

Chce ukázat, co by Jarda nového týmu mohl 'nabídnout'.Zdroj: Instagram

Není ale za jejím vystresovanými stavy přeci něco jiného? Delší dobu se spekulovalo o tom, že slavný páreček prochází velkou krizí. Jardovi se mění život od základů, na návrat do NHL to nevypadá, proto jeho nálady nejsou zrovna nejlepší. A kdo je první na ráně? Přítelkyně Veronika!

Jarda je opravdový gentleman, ale jak se říká, i muži mají své dny.

Jsou jako zamilované hrdličky.Zdroj: Profimedia.cz

Ta musí skoro tři roky trpět nejen samotou, kdy Jarda jezdí po závodech, pečovat o jejich domácnost, ale vyrovnat se i s tím, že žije v neustálém stresu. Neví, kdy Jardy tým vyhraje, či prohraje, v jakém bude rozpoložení. Když se nedaří, tak se prý stáhne do sebe.

Veronika se snaží tvářit, že je vše zalité sluncem. Ale je to opravdu tak?

Jarda měl i přes přítomnost slavných krasavic oči jen pro Veroniku.Zdroj: Profimedia.cz

Ale to musí extrovertní Veroniku, která vždycky milovala společnost, ubíjet. Chtěla by se chodit bavit, ale bez partnera se jí nechce. Musí čekat, kdy si na ní udělá čas a dá jí přednost před hokejem. Zatím to je kvůli jeho hokejovému týmu v Kladně ale nemožné.

Verča chce mít svou lásku pro sebe, ale už na začátku musela vědět, že Jaromír patří hokeji.

Nespustil z přítelkyně oči.Zdroj: Profimedia.cz

A zdá se, že to krásná blondýnka začala řešit po svém. Nejenže začala cestovat sama, pouštěla do světa moudra o tom, že by člověk měl mít rád jen sám sebe, ale také se až nápadně začala ztrácet před očima. Jako by se chtěla zbavit krize ve vztahu tím nejhorším způsobem – sebemrskačstvím a hladověním.

Má si Jarda dělat o svou partnerku starosti?

Jarda nemá zrovna lehké období.Zdroj: Profimedia.cz

Modelka se nikdy netajila tím, že dost omezuje různá jídla a snaží se jíst co nejzdravěji, co to jen jde. Ale ví, kde je ta tenká hranice mezi zdravým životním stylem a anorexií? Už se totiž vyrojily spekulace o tom, že to začíná s jídlem dost přehánět.

Chce snad zahnat tu bolest v sobě, že si odpírá jídlo? Nebyla by první ani poslední, kdo spadl do poruchy příjmu potravy kvůli krizi ve vztahu. Ženy se chtějí bičovat za to, že se jim život neubírá tím směrem, kam si ho nasměřovali.

Bývalá finalistka Miss vedle Jardy rozkvetla. Ale na jak dlouho?

Ve společnosti se už spolu vůbec neukazují.Zdroj: Profimedia.cz

Pro anorektičky je lepší fyzická bolest, než ta psychická, proto se týrají. A mají radost, že aspoň něco mají ve svých otěžích a dokáží se natolik ovládat, i když tělo tím trpí. Snad je ale Veronika chytrá holka a radši se pořádně nají než, aby se mučila za něco, za co vlastně ani nemůže.

Byla by škoda, kdyby se ničila. Je to jinak totiž opravdu hezká holka, po které prahnou stovky mužů. Ale ona má oči jen pro Jardu.

Veronika touží po kariéře modelky. Zdroj: Instagram

Více drbů ze světa slavných se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů