Šíp.deník.cz

Co si to udělala? Představitelka Bridget Jonesové si zase ZOHYZDILA obličej!

17 fotografií 17
Poslední proměnou Renée Zellwegerová znovu šokovala.
Poslední proměnou Renée Zellwegerová znovu šokovala.
Zdroj: Priofimedia.cz
Renée Zellwegerovou nachytali paparazzi při procházce městem. Renée Zellwegerová, tak jak ji znají fanoušci Bridget Jonesové. Americká herečka Renée Zellweger. Takto by Renée Zellweger těžko někdo na ulici poznal.
Sdílej článek:

Další vylepšení? Spíš tak ve snu. Herečka Renée Zellwegerová (47) opět doplatila na svou zálibu v úpravách obličeje. Kdysi půvabná sympaťačka se díky tomu mění před očima a není to vůbec hezký pohled.

Extrémně přifouknuté rty nejdou přehlédnout. A hezky zatím nevypadají ani trochu. Jenže herečku to asi nezajímá. Ačkoli se jí obličej mění jako nikomu jinému, tvrdí, že žádné plastické operace nepodstoupila. "Těší mě, že si lidi myslí, že vypadám jinak. Vypadám. Žiju totiž jinak, životem, který mě víc naplňuje. Jsem nadšená, jak se to projevilo," vykládá herečka po své poslední proměně, kterou šokovala celý svět.

A kdo ví, jak velké štěstí musí prožívat teď, když se jí "samy" zvětšily rty. Změna je to tak velká, že ji zatím ani nekomentovala. Ale nezbývá než doufat, že svých "přírodních" proměn jednou nebude litovat.

V naší galerii můžete ostatně na vlastní oči posoudit, jestli si svým honem za dokonalostí spíš neublížila.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů