Šíp.deník.cz

Co ZAKRÝVALA knihou? Bára Basiková dorazila s proklatě HLUBOKÝM dekoltem!

3 fotografií 3
Co skrývala Bára Basiková pod knihou?
Co skrývala Bára Basiková pod knihou?
Zdroj: Herminapress.cz
Bára Basiková dorazila odvážně oblečená. Bára Basiková s manželem Petrem Polákem Zpěvačka nechala každého nahlédnout do dekoltu.
Sdílej článek:

Zpěvačka sice už oslavila padesátku, na jejím vkusu se ale nic nezměnilo. Ani teď se nebojí být velmi sexy. Ovšem jen pod dohledem svého manžela. 

Bára Basiková (52) se nikdy nebála oblékat mini. A to i v době, kdy měla pár kilo navíc. Před časem ovšem zhubla, a tak teď v oblíbených kouscích oblečení vypadá velmi dobře. Stejně jako v Karlových Varech, kde oblékla takový outfit, že jím vzbudila pozornost všech přítomných hostů. A co vlastně na festivalu dělala? Zpěvačka dorazila kvůli podpoře projektu svého muže Petra Poláka. 

"Petr má dnes na starosti celý tenhle večer. Je to večer deephousové hudby, budou se zde střídat DJové a zpěváci. Já jsem také nacvičila jeden setík. Tento večer má navnadit diváky na Petrův připravovaný projekt, který je na motivy románu Oscara Wildea, Obraz Doriana Graye," prozradila Bára a dodala, že víc sice prozradit nemůže, ale vzhledem k tomu, že se vše odehrává na filmovém festivalu, má i Polákův projekt k filmu blízko.

Večírek v party stanu byl ve stylu Obrazu Doriana Graye. Právě ve stejnojmenném muzikálu se Bára se svým partnerem před devíti lety poznala.

"Muzikál se hrál v Divadle Ta Fantastika. Začali jsme se kamarádit a pak to přerostlo ve vzájemnou lásku a obdiv. Kolečko se teď uzavírá," usmívala se Bára.

A jak zpěvačka stráví zbytek léta? "Částečně na chalupě, ale také zkouším muzikál Romeo a Julie a jedu na turné se Stromboli. Syn Tedík si léto užívá. Miluje koupání, máme na chalupě bazén, takže to je asi jeho největší radost. Také ho baví chalupářské práce s tátou. Štípají dříví a sekají trávu a spolu si to užívají," říká zpěvačka. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů