Šíp.deník.cz

COŽE? Richard Müller po letech změnil vizáž a je téměř k NEPOZNÁNÍ!

3 fotografií 3
Richard Müller s partnerkou a synem
Richard Müller s partnerkou a synem
Zdroj: Facebook
Richard Müller u své kadeřnice během procesu Richard Müller - tohle je výsledek. Jak se vám líbí? Richard Müller s partnerkou a synem
Sdílej článek:

Tak tohle je pořádná změna. Richard Müller (54) se po dlouhé době rozhodl změnit vzhled a doma ho možná nepoznala ani vlastní partnerka. 

Život Richarda Müllera je jako jízda na horské dráze. Sláva, úspěch, rodinné štěstí, drogy a přestávka v kariéře a pak opět nanovo. V posledních letech se navíc hodně spekulovalo o údajně podlomeném zdraví zpěváka nebo o údajném rozchodu s životní partnerkou Vandou Wolfovou, se kterou má hudebník syna Markuse. 

Ať už ale jeho soukromí vypadá jakkoliv, posledních několik let se jeho vzhled příliš neměnil. Všichni jsou zvyklí na dlouhána s kily navíc a s menším strništěm, který na své publikum hledí za dioptrickými brýlemi. Teď ale, zdá se, nastala změna a Richard se rozhodl svůj vzhled obměnit. A zhlédl se přímo ve velmi populární vlně takzvaných hipsterů, jejichž poznávacím znamením jsou především dlouhé vousy. 

A přesně takový vous si zpěvák nechal narůst a fotografii vystavil na sociální síti, ke které připsal: "Kaderníčka - Before - After"

U svých fanoušků touto fotografií vzbudil velmi rozporuplné reakce. Zatímco jedni ho za hipsterský vzhled chválí, druzí mu radí, aby takové vousy raději shodil. Co na nový look říká partnerka Vanda a syn Markus, se zpěvák ještě nepochlubil.

Vy si ale v naší galerii můžete udělat obrázek sami.  

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů