Šíp.deník.cz

Co na sebe práskla Dáda Patrasová: Fanoušci Hry o trůny jí TOHLE neprominou!

Dáda Patrasová, legenda fotografických filtrů a populární instagramérka, si momentálně užívá v tropickém Tunisku. Co Dáda říká na dovolenou, svalnaté hochy ze soutěže Muž roku a nejpopulárnější seriál součanosti Hry o trůny?

1 / 9
Dáda Patrasová

Spolu s kamarádkami Zuzanou Bubílkovou a Marcelou Březinovou dovádí Dáda u bazénu i na pláži v tuniském městě Sousse. Čestný host soustředění soutěže Muže roku se do dění v hotelu moc nezapojuje a často se straní. Obava o soukromí a vyzrazení citlivých informací je velká, přesto sem tam něco vypustila. A vždycky to stálo za to.

Svalnatí kluci ji dostávají do kolen

Dáda PatrasováZdroj: HerminaPress

Legendární lovkyně žížal na pasece se týden válí ve slunném Tunisku v pětihvězdičkovém hotelu. Po skandálu s alkoholem za volantem a instagramovým boomem si hvězda dětských pořadů potřebovala odpočinout.

Dá se však odpočívat v obklopení těch nejkrásnějších mužů Česka. Soustředění soutěže Muže roku je v plném proudu a Dáda se ráda zapojila do fotografování, byť se poslední dobou této činnosti vyhýbá velkým obloukem. Klukům veřejně nedává najevo, že z nich teče, když ale nejsou okolo, šibalsky to přizná.

Dáda se straní společnosti

Dáda PatrasováZdroj: šíp

„Focení finalistů se mi moc líbilo, hlavně kluci mají svaly a vyrýsované postavy. Pojedu s dvanáctkou na výlet," nechala se slyšet. S chlapci jela do přístavu Port El Kantaoui, kde se s nimi tradičně blýskla. Neopomněla klasickou dovolenkovou fotku v bazénu na plameňákovi, samozřejmě kolem sebe měla kluky v plavkách.

Jedno je fotit se pro tisk, druhé je ale mluvit s ostatními účastníky soustředění. Dáda se jim vyhýbá jako čert kříži, raději sedí na druhé straně místnosti, ale pokud jsou jí sympatičtí, pár slov přeci jenom prohodí.

Hru o trůny absolutně nezná

Dáda PatrasováZdroj: HerminaPress

,,Co to je?" ptala se udivená Dáda, když jsme se jí zeptali, zda sleduje populární seriál Hra o trůny. Jelikož to běží už osm let a co nevidět bude finále, je překvapivé, že o tom v životě neslyšela. 

Když jsme se ale dostali k tomu, co se skrývá za názvem seriálu, zalíbilo se jí to. Rodinná sága plná politiky, vražd a draků se Dádě očividně zamlouvala a nepředstíraným zájmem řekla, že když si najde čas, mrkne na to. Rodinná dramata a trochu té krve naláká přece každého.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů