Šíp.deník.cz

Felix Slováček přišel na večírek s Dádou: Neuvěříte, po čem POKUKOVAL nejvíc!

14 fotografií 14
Dáda Patrasová a Felix Slováček na předávání cen Trebbia
Dáda Patrasová a Felix Slováček na předávání cen Trebbia
Zdroj: Herminapress.cz
Dáda Patrasová a Felix Slováček na předávání cen Trebbia Dáda Patrasová a Felix Slováček na předávání cen Trebbia Dáda Patrasová a Felix Slováček na předávání cen Trebbia Dáda Patrasová a Felix Slováček na předávání cen Trebbia
Sdílej článek:

Tolik šancí jako Dáda Patrasová (59) zřejmě dává manželovi málokdo. Budete se však divit, co Felixe Slováčka (72) během společného večera zajímalo nejvíce.     

Proč to dělá? Tak taková otázka nejspíš napadne každého, kdo sleduje vývoj vztahu Dády Patrasové a Felixe Slováčka. Jednou si na něj stěžuje do médií a dokonce podává žádost o rozvod, aby vzápětí žádost stáhla a znovu se s manželem ukazovala na veřejnosti. 

A když situace v poslední době znovu vypadala vyhroceně, stalo se něco, co zcela obrátilo rodinný chod. Slováčková údajná milenka Lucie Gelemová namalovala hanlivé obrázky, které nejspíš znázorňují královnu dětských srdcí. 

Ovšem místo toho, aby ji Felix Slováček podpořil, pořádně se na ni rozzlobil a společně s ostatními členy rodiny dokonce zvažuje žalobu. 

A do Felixova zorného pole se znovu dostala manželka Dáda, kterou vyvedl do společnosti. Pár dorazil na galavečer předávání cen Trebbia a muzikant ze své ženy nemohl spustit oči. Nedíval se ovšem do těch jejích, ale jeho pohled směřoval o pár stupňů níže, do jejího dekoltu. 

Jestli je takové chování hodné puberťáka pro Felixe vhodné, posuďte sami. Jeho manželce ale rozhodně nevadilo. Ba právě naopak, znovu se mohla cítit jako královna srdce svého muže. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů