Šíp.deník.cz

Další PŘEKVAPENÍ Pepy Kokty! Čekají s manželkou Ornellou druhé dítě?

Ornella je na synka Quentina pyšná.
Ornella je na synka Quentina pyšná.
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Málokdo věřil, že Ornella Koktová (22) a pán v letech Josef Kokta (57) budou těmi, kdo utvoří jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu. O to více překvapivý byl začátek roku, kdy po více než dvouletém vztahu na psí knížku uzavřeli manželství a se synem Quentinem utvořili oficiálně rodinu. Ovšem v kuloárech showbyznysu se mluví o tom, že zamilované hrdličky by rády pořídily prvnímu společnému synovi ještě sestřičku nebo brášku!

Vyznat se v Josefu Koktovi, to skutečně zvládne jen on sám. Budou to tři roky, kdy nejprve milenku Ornellu Štikovou kvůli nechtěnému otěhotnění zapíral, následně ji přemlouval k potratu, poté odmítl svatbu a letos v lednu s ní uzavřel manželství. Život jako na houpačce zdá se, tím to ovšem nekončí. Do redakce Šípu se z kuloárů doneslo, že Kokta chystá další překvapení. Malému Quentinovi budou dva roky a šušká se, že by se mohl dočkat sourozence!

„Josef to nepřizná, ale zmínil se o tom, že by klidně zvládl vychovat ještě jedno dítě. A Ornella i přes to, že touží po kariéře herečky, by chtěla ještě holčičku a mluvila o tom, aby děti nebyly věkově od sebe daleko," řekl Šípu velmi důvěryhodný zdroj, který patří do okruhu Koktových blízkých přátel a přál si zůstat v anonymitě.

Koktova kličkovaná
Redakce oslovila Josefa Koktu, zda další dítě skutečně plánuje. Vyhlášený svůdník ale před přímou odpovědí kličkoval jako zajíc na louce.

„Soustředíme se teď na kariéru Ornelly. A vůbec vynechte mě z toho, já do toho showbyznysu nepatřím," řekl Šípu Kokta a dále se odmítl o svém soukromí bavit. Jeho vyhýbací taktika se tak evidentně opakuje. Není to totiž tak dlouho, co na dotaz Šípu zda je reálná šance, že by si Ornellu vzal, odpověděl, že není. Letošní leden ovšem jeho slova rozhodně nepotvrdil a z Ornelly Štikové se stala mladá paní Koktová.

Dítě jako záchrana
O tom, že by to nemuselo trvat dlouho a Kokta by se mohl pochlubit dalším přírůstkem do svého klanu potomků, je přesvědčen i psycholog Jeroným Klimeš. „Optimální rozestup od prvního dítěte v obdobném vztahu jsou tři, maximálně čtyři roky. Ve chvíli, kdy dítě začne chodit do školky a dokáže přijmout novou společenskou roli tím, že je v kolektivu, nastává optimální doba pořídit si dalšího potomka," tvrdí.

Problém naopak vidí ve věkovém rozdílu. I když takový pár působí jako stabilní, partnerská krize se podle Klimeše dostaví. „První problémy přicházejí u mužů okolo 60 roku života, tam se, když beru ohled na věk ženy rovné věku Ornelly, ta partnerská role mění. Druhé dítě je rozhodně tím, co dodá vztahu další stabilitu," dodal uznávaný psycholog s tím, že u mužů mezi 60 a 70 rokem života se chuť plodit děti stává omezenější, zatímco u žen ve věku Ornelly se touha po dalším dítěti stupňuje.

Je tak evidentní, že pokud chce Kokta zachovat vztah se svou vyvolenou bez větších partnerských rozbrojů, měl by si s potomkem rozhodně pospíšit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů