Šíp.deník.cz

Další skandál Lindsay Lohanové: RVAČKA na pláži plné lidí!

14 fotografií 14
18+
Egor Tarabasov a Lindsay Lohanová
Egor Tarabasov a Lindsay Lohanová
Zdroj: Profimedia.cz
Lindsay Lohanová Egor Tarabasov a Lindsay Lohanová při potyčce. Egor Tarabasov a Lindsay Lohanová při potyčce. Egor Tarabasov a Lindsay Lohanová při potyčce.
Sdílej článek:

Její divoká povaha se opět ukázala v plné síle. A může za to rozchod s miliardářským exsnoubencem Egorem Tarabasovem (23). Právě se svým dnes již expartnerem se Lindsay Lohanová (30) (ne)slavně poprala přímo na veřejné pláži!

Řecký ostrov Mykonos byl svědkem scény jako vystřižené z legendárního filmu Válka Roseových. Akorát nešlo o natáčení filmu, ale o scénu z civilního života skandály proslulé herečky Lindsay Lohanové. Tu nachytali kolemjdoucí, jak po vzteklé hádce s milencem Egorem Tarabasovem, kterého si plánovala vzít za muže, vyskočila ze zaparkovaného auta jen krátce poté, co z něj vyhodila jeho mobilní telefon.


Egor vyběhl za Lindsay a začali se prát. „Au! Auuu!" řvala Lohanová, když ji partner chytil. Chvíli se přetahovali, aby si herečka posléze sedla zpět do auta, ze kterého ji partner vyhodil, když zahodila jeho telefon. „Vypadni," řval na ni rozlícený Tarabasov, až mu prý na čele nabíhaly žíly.

Jenže s podnapitou Lindsay to ani nehnulo. Dál umanutě seděla a odmítala vystoupit. „Mám toho dost… Tohle je konec!" uzavřel nakonec naštvaný miliardář celou hádku i vztah.

Konflikt s nešťastným koncem pro nejstrměji padající hvězdu filmového světa přitom přišel jen pár týdnů poté, co na věčně vykuřující a opilou herečku otec Michael prozradil, že je těhotná! Její divokou povahu ale podle všeho nezměnilo ani to. A je logické, že se to jejímu dnes už expartnerovi nelíbilo…
Za násilnou scénou ale zřejmě stálo i něco jiného. „Lindsay vyrůstala v prostředí plném násilí, slzy a rvačky rodičů viděla až příliš často. Zřejmě v ní tohle chování už zůstalo," tvrdí člověk, jenž má k herečce blízko.

Domácí násilí potvrdila před třemi lety i máma Lindsay Dina, která v explozivním interview přiznala, že ji manžel bil téměř celé Lindsayino dětství. „Viděla skoro každý den, jak se ze mě její otec snažil vymlátit duši. Samozřejmě že ji to poznamenalo," myslí si hereččina matka Dina.

Ta si dnes sype popel na hlavu, že z „toxického" manželství s násilnickým Michaelem neutekla dříve. S odstupem času si totiž uvědomuje, jak moc mylná byla její tehdejší představa, že je důležité udržet rodinu kompletní kvůli dětem. „Jen kvůli tomu, že jsem byla slabá, viděla Lindsay všechno to násilí a zneužívání," vyčítá si.

Dnes už ví, že odejít byla jediná cesta, jak toho děti ušetřit. Michael totiž fyzicky napadal i svou další partnerku Kate Majorovou, kvůli čemuž se musel zpovídat na policii. A na jeho násilné projevy si stěžovaly i další milenky.

Jenže čas vzít zpátky nejde. Dá se proto předpokládat, že ani bouřlivým rozchodem s miliardářem neskončí problémy Lindsay… Její otec si totiž mnohokrát pochvaloval, že zdědila jeho „bojovnou" povahu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů