Šíp.deník.cz

Další slavné ŇADRO! Nádherná modelka si nedala pozor při PŘEVLÉKÁNÍ…

16 fotografií 16
18+
Kráska s uhrančivým pohledem odhalila svůj hrudník.
Kráska s uhrančivým pohledem odhalila svůj hrudník.
Zdroj: Koláž Šíp
Elsa Hosková takhle fotila na pláži v Miami plavky pro Victoria's Secret. Švédka má neuvěřitelnou postavu. Jenže paparazzi fotografové jí sledovali i když se chodila převléci. A opět odhalili slavnou nahotu...
Sdílej článek:

Je to pořád dokola a zdá se, že se to nikdy neomrzí. Slavná modelka na pláži fotí nejnovější reklamu, když ve chvilce nepozornosti ukáže své intimní partie.

V Miami to minulý týden zase žilo. Nejnovější kampaň tu fotili Andílci Victoria's Secret (VS). Pokud tápete, jde o nejlepší světové modelky, které si smluvně zavázala nejslavnější značka spodního prádla.

Mezi modelkami tentokrát byla také švédská kráska Elsa Hosková (27), která se svojí blonďatou hřívou a pronikavě modrýma očima anděla skutečně připomíná.

Bývalá profesionální basketbalistka, kterou pro její krásu módní giganti donutili ukončit sportovní kariéru a přestěhovat se do New Yorku, je dnes jednou z nejúspěšnějších světových topmodelek.

Lví podíl na tom bude mít její ochota se svlékat. Nahá už pózovala mnohokrát, a tak když se měla na pláži v Miami převléci z jednoho modelu VS do druhého, odhalila při tom celkem v klidu svá prsa.

Hosková sice nepatří mezi nejvnadnější modelky, ale jedno přísloví říká, že co je malé, to je hezké. Navíc podprsenky Victoria's Secret jsou vyhlášené push up efektem, který zvětšuje prsa o víc než jedno číslo. V tomto ohledu je sexy Švédka ideální zaměstnankyně.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů