Šíp.deník.cz

Daniel Hůlka přiznal, kolik měl MILENEK! To číslo vám vyrazí dech!

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Připravuje se na roli v muzikálu Sibyla, ve kterém se Dan Hůlka (47) představí v roli krále Šalomouna. A s legendárním vladařem se může směle srovnávat. Sice možná nedosahuje jeho moudrosti, ale rozhodně měl víc milenek. A to jich Šalamoun měl několik stovek!

V titulní roli Sibyly, po které je celé představení pojmenované, budou alternovat Eva Burešová a Elis Ochmanová. Burešová, kterou si možná pamatujete ze seriálu Gympl nebo z muzikálu Dracula, se na představení dokulhala o berlích. "V sobotu jsme slavili s přáteli Halloween a cestou domů jsem špatně šlápla a zvrtla si kotník. Bolí to šíleně, berle hodně pomáhají. Do měsíce bych měla být v pohodě," prozradila Burešová.

Jejího manžela, krále Šalamouna, si v Sibyle zahraje Hůlka, pro kterého je to velký návrat do divadla Hybernia.

O Šalamounovi se ví, že měl 600 manželek, jak je na tom Hůlka? "Manželku jsem měl doposud jednu a kolik jsem měl žen? Tak to jsem trumfnul Šalamouna tak pětkrát. Přes tři tisíce to bude. Měl jsem na to ale hodně let," dodal se smíchem Hůlka, který je momentálně šťastně zadaný. Se svojí partnerkou už žije ve společné domácnosti a budou spolu obývat i mobilheim. Ten si zpěvák postavil na zahradě svého domu v Jevanech, který se pro změnu chystá zbourat a postavit na jeho místě nový, ve kterém by už rád založil rodinu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů