Šíp.deník.cz

Dara Rolins v šoku: Stala se obětí VYDĚRAČE! Kolik peněz po ní chce?

Dara Rolins
Dara Rolins
Zdroj: Denik.cz
Sdílej článek:

Až z toho mrazí… Zpěvačka Dara Rolins (41) už si nemůže být jistá ani používáním svého jména. Našel se totiž podvodník, který toho umí zneužít a chtěl zpěvačku vydírat!

Za účet na sociální síti Instagram 130 tisíc korun? I to se může stát. Dara Rolins by o tom mohla vyprávět. Po bloňdaté zpěvačce takovou sumu požadoval jistý Juraj, který si pod jejím jménem zřídil profil, na kterém bez jejího vědomí uveřejňoval fotografie, které dává zpěvačka k dispozici fanouškům na facebooku.

„Nebude první ani poslední, který se přiživuje na mém jméně. Baví se tím, že si pod mým jménem založil Instagram. Když jsme ho požádali, aby ho zrušil, odepsal tohle," ukázala zprávu, ve které po ní záhadný uživatel požaduje za předání profilu více než 5 tisíc euro, což je více než 130 tisíc korun.

„Dobrý den, www.instagram/dararolins vám nabízím za 3400 euro a cca 6300 followers (uživatelé sledující příspěvky profilu) za 1890 euro. Při současných cenách koncertů je to velmi dobrá, až zanedbatelná cena. Juraj," odepsal Daře majitel profilu.

Drzý požadavek se mu ale nakonec nesplnil. Vzhledem k tomu, že na účtu zveřejňoval fotografie, na které neměl práva, mu správci stránek celý obsah jeho konta vymazali. Zpěvačka se o nepříjemnou zkušenost podělila na sociální síti Facebook.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů