Šíp.deník.cz

Dcera slavného skladatele Petra Hapková: Má STRACH z rakoviny!

3 fotografií 3
18+
Petra Hapková s manželem Dušanem Moravcem
Petra Hapková s manželem Dušanem Moravcem
Zdroj: Herminapress.cz
Petra Hapková se učila, jak si vyšetřit prsa. Petra Hapková se učila, jak si vyšetřit prsa. Petra Hapková se učila, jak si vyšetřit prsa.
Sdílej článek:

Petra Hapková (32) má mnoho zkušeností se zákeřnou rakovinou a potýkat se s ní musí bohužel i v současné době. 

Zpěvačka se stala jednou z žen, které se přišly naučit samovyšetření prsu do pražské galerie Fénix. A v Petřině případě to bohužel nebylo jen z čiré zvědavosti. Sama se totiž s rakovinou nejednou setkala. Poprvé to bylo před mnoha lety. 

"V osmnácti letech onemocněl můj první přítel a já jsem stála při něm a podporovala ho," prozradila Petra, která se s nebezpečnou a zákeřnou nemocí musí poýkat i teď, kdy opět zasáhla v jejím blízkém okolí. 

"Teď když právě léčbou rakoviny prsu prochází moje blízká kamarádka a toto téma se mě opět citlivě dotýká, jsem se chtěla dozvědět co nejvíc informací," řekla Petra, která přišla do edukativního stánku obecně prospěšné společnosti Dialog Jessenius.

Stejně jako Petra si na speciálním fantomu mohou i ostatní ženy ve Fénixu vyzkoušet, jak se samovyšetření provádí a také jak poznat, když se v prsu nachází něco, co tam nepatří. Praktické zkušenosti i užitečné rady od odborníků zde získají denně od 11. do 19. hodiny, až do 7. června.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů