Šíp.deník.cz

DEPRESE, OBEZITA, KRIZE? Manželství Ewě Farne NEPROSPÍVÁ!

Oblíbená zpěvačka Ewa Farna ve svých začátcích bývala štíhlou holčinou, která se mohla chlubit výstavní postavou. Od té doby, co se vdala za kytaristu Martina Chobota, to s ní ale jde z kopce. Viditelně jí obrovský závazek neprospívá. Kam ještě umělkyně "poroste"?

1 / 16
Ewa Farna se pěkně zakulatila.

Zpěvačka Ewa Farna žila s Martinem Chobotem pár let, než se vzali. Ale vypadá to, že ten velký závazek něco mezi nimi změnil.

Farna s manželem, kterého si vzala po čtyřletém vztahu.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvačka Ewa Farna se za rok manželství Martinem Chobotem zakulatila natolik, že už o ni mají strach i skalní fanoušci. Sympatická brunetka byla poslední dobou dost oplácaná, ale za dobu, co je vdanou paní, šla její váha ještě rapidně nahoru!

Buď jí manžílek tak podstrojuje, nebo se snaží stres ve vztahu přejídat, jak se dá.

Ewa Farna s Martinem ChobotemZdroj: Profimedia.cz

Říká se, že když nejsou ženy ve vztahu spokojené, řeší to čokoládou nebo vínem. U Ewy to vypadá na první variantu, protože se začala natolik kulatit, až se nevejde do své staré garderoby. Už na sebe potřebuje více a více látky.

Obtáhlé modely u skvělé zpěvačky jen tak neuvidíte. Zahaluje se čím dál víc.

Ewa FarnaZdroj: Herminapress.cz

Že by se jí v manželství natolik nedařilo, propadala depresím a vše řešila jídlem? Jestli je to opravdu tak, měla by se radši zamyslet nad tím, jaká je pravá příčina. Možná se jí tak velký závazek nelíbí a cítí se na to ještě mladá.

Ewa je krev a mlíko, ale není to už moc? Nikdo po ní nechce, aby byla vychrtlá jako modelky, ale aby si zbytečně neničila zdraví.

Ewa FarnaZdroj: Herminapress.cz

Nebo snad po ní manžel chce už děti? Tlačí ji do něčeho, do čeho sama nechce? Pak ten stres zajídá sladkým a fastfoody, ale nakonec zjistí, že se do těch depresí dostává hlouběji a hlouběji, protože se přestává ve svém těle cítit dobře.

Ewa se snaží být nad věcí a vtípkům o své postavě se jen směje. Ale nehlodá jí uvnitř ten červíček pochybností?

Ewa FarnaZdroj: Herminapress.cz

Její váha natolik stoupá, že už to není žádná legrace. Tak mladá holka a obezita? Bohužel je to tak. Měla by se nad svým stravováním více zamyslet, aby si neničila do toho všeho ještě své zdraví. Nadváha je novodobý mor lidstva, který napadá srdce, tepny a tlak.

Bývaly i doby, kdy se ráda ukazovala a předváděla své přednosti. Ale těm dnům už bohužel odzvonilo.

Ewa Farna si oblékla odvážný overal. Zdroj: Herminapress

Dokonce to může vést až k tolik obávané cukrovce. Jiní obézní lidé by mohli Ewě dělat přednášky, jak by se měla začít více hýbat, řešit své problémy a stresy jinak než tučným jídlem. Sice neustále někde koncertuje, ale při zpěvu už tolik neskáče, jako tomu bývalo v mládí.

Ewa byla v minulosti pořádná kočka. Vnady jí sice ještě narostly, ale bohužel nejen to.

Ewa FarnaZdroj: Facebook E. Farne

Byla by škoda, kdyby se dostala na otřesnou hmotnost, kdy by musela nakupovat oblečení jen v nadměrných velikostech. Bohužel tím tempem, jak přibírá, by se to časem opravdu mohlo stát. Přitom je to tak hezká holka, jen to chce na sobě zamakat a případné manželské rozpory řešit komunikací, nikoliv jídlem.

Zpěv má nepřekonatelný. Teď se ještě zamyslet nad zdravím, vyhnout se nemocem způsobenými nadváhou a bude opět dokonalá…

Ewa FarnaZdroj: Herminapress.cz

Chcete se dozvědět ještě více drbů? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů