Šíp.deník.cz

Dočká se Jiřina Bohdalová SVATBY? Je až po uši zamilovaná do MILIONÁŘE!

15 fotografií 15
S Lubomírem Fockem tvořili nerozlučnou dvojici.
S Lubomírem Fockem tvořili nerozlučnou dvojici.
Zdroj: Koláž Šíp/Profimedia.cz
Ráda chodí s Lubomírem do společnosti. Požádá konečně herečku o ruku? Je to elegán. Lubomír se cítí dobře ve společnosti známých lidí.
Sdílej článek:

Snad nikdo nemá v pokročilém věku tolik životního elánu jako Jiřina Bohdalová (85). Té sice táhne na devadesát, ale její věk byste herečce rozhodně netipovali. Co za tím vším stojí? Nic jiného než láska. Dojde konečně i na vytouženou svatbu?

Měli byste si také přečíst:

Zásadní ŽIVOTNÍ ZMĚNA! Co prasklo na „slušňáka" Marka Ebena?

Přitvrdila! Nádherná herečka bez okolků převedla PRSA i CHLUPATÝ ROZKROK!

Možná vám příjde jako bláznoství, proč by se jedna z našich nejlepších hereček měla v takovém věku ještě vdávat. Ale přeci na věku nezáleží. Každá žena má svůj sen napříč generacemi a tím by pro Jiřinu mohl být i sňatek s milionářem Lubomírem Fockem (62). 

I když to chvílemi vypadalo, že se snad i rozešli, usměvavá umělkyně chodila jako tělo bez duše a byla naštvaná na celý svět. Ale teď se zase všechno otočilo k lepšímu, přesně jako v pohádce. Tak snad to bude mít i takový konec "…a žili spolu až do smrti". Přeci jen se o veselce mluví už několik let, tak by se slušelo, aby dlouholetý vztah posvětili i před oltářem.

Když je vidíte spolu, tak je na obou vidět, že by se pro sebe rozdali. Jiřina Lubomíra dostala do slavné společnosti, ve které se cítí jako ryba ve vodě, za to svou milou zahrnuje pozorností, gentlemanskými gesty a dokonce prý i luxusními dárečky. I když by si někdo mohl klepat na čelo, že je mezi nimi tak velký věkový rozdíl, tak vedle sebe vypadají jako zamilovaní puberťáci.

Nehnou se od sebe na krok, usměvavá herečka ho doprovází na tenisové turnaje, které pořádá její milovaný klub Amfora. Fandí mu tam, kdyby byla mladší, tak si určitě ráda zahraje na roztleskávačku. Za to jí Lubomír posílá vzdušné polibky a snaží se kvůli ní vyhrát.

Takhle má vypadat láska, mladší generace by se měla přiučit, jak se dva lidi k sobě mají chovat a mít vzájemný respekt a podporu. Tak proč by se zrovna tito dva neměli vzít? 

Zatím s tím dělají velké tajnosti, ale jestli dojde na svatbu, tak to bude pořádný mejdan. Jiřina má ráda společnost hodně lidí a umí to stále rozjet jako za mladých let. A o známé tváře nebude určitě nouze, prostě party roku.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů