Šíp.deník.cz

Dojemné, VELKÉ... Ano, ale stál sobotní RISK Karla Gotta vážně za to?

Karel Gott po vyhlášení Českého slavíka 2015
Karel Gott po vyhlášení Českého slavíka 2015
Zdroj: Herminapress
Sdílej článek:

Byla to vskutku velká sláva! Karel Gott (76) při jubilejním padesátém ročníku Zlatého/Českého slavíka dosáhl na čtyřicáté vítězství a hlavně i jako těžce nemocný si pro cenu osobně přišel, což bylo hlavním tématem večera.

Jenže celá dojemná chvíle, během níž tekly slzy proudem, byla pořádně riskantní…

Už jen přesun z Bertramky, kde Karel Gott s rodinou bydlí, nebyl pro oslabenou imunitu pacienta ideální. Z domu ven do chladného počasí, pak do vytopeného auta, z něho zase ven a šup do sálu. Nic příjemného pro člověka, který bojuje byť jen s nachlazením, natož s rakovinou! A pak množství lidí v sále, hrozící infekce… Raději nedomýšlet!?

Mimo to si každý, kdo ve Státní opeře byl nebo koukal na přenos v televizi, musel všimnout, že Mistr z pochopitelných důvodů není úplně ve formě. Viditelně pohublý, prořídlá kštice, vše jdoucí ruku v ruce se zákeřnou nemocí. A ačkoli se jeho lidé určitě hodně snažili, vše se zamaskovat nepovedlo. Ale byl tam!

S rakovinou, jak veřejně slíbil, bude bojovat dál. Už tento týden se má vrátit do nemocnice na další a velmi důležitou fázi léčby.

A my všichni obohaceni jeho přítomností (byť s notnou dávkou risku) a humorem na Slavících, držíme dál palce! 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů