Šíp.deník.cz

DOKONALÁ Abigail Ratchford ukazuje LUXUSNÍ TĚLO! Z jejích vnad vám spadne čelist

23 fotografií 23
18+
Zdroj: Koláž: Šíp
Abigail Ratchford jako Alenka v říši divů Abigail Ratchford v úchvatném bílém prádle Abigail Ratchford a její černé plavky Abigail Ratchford v červených šatech
Sdílej článek:

Abigail Ratchford je mladá modelka, aspirující i na profesi herečky - na youtube a Instagramu má dohromady miliony fanoušků, takže se vlastně ani není čemu divit. Svět zaujala už v roce 2013, tehdy jako dvacetiletá kráska, jejímž půvabům neodolala ani hvězda basketbalové NBA Klay Thompson. Od té doby její cena na internetu pořád roste - překročila už hodnotu 5 milionů dolarů. Za svou kariéru už má za sebou focení pro prestižní časopisy jako Esquire, ZOO nebo americký Maxim. Jaká bude další meta? Playboy? Po zhlédnutí fotek v naší galerii budete jistě souhlasit, že by se v nejprestižnějším pánském časopise její přednosti rozhodně neztratily.

Může vás ještě zajímat:

Mrkněte na ty krásky: NEJLUXUSNĚJŠÍ a NEJSTYLOVĚJŠÍ motorky na světě!

Nevhodná loga se SEXUÁLNÍM podtextem. Vyhraje znovu Babiš?

Na svém instagramovém účtu má přes sedm milionů sledujících a zatímco fotky jejích ňader mívají okolo šedesáti tisíc lajků, pozadí má pravidelně přes sto tisíc. No, je vidět, že její fanoušci jsou zaměřeni spíše na spodní partie. A my se jim nedivíme. Opravdu je na co se dívat. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů